Unde mergi la grătar de 1 Mai dacă rămâi în București

unde mergi la grătar de 1 Mai în București

unde mergi la grătar de 1 Mai în București

Sărbătoarea de 1 Mai este marcată în fiecare an de petreceri și voie bună, principala activitate preferată de români fiind mersul la grătar.

Chiar dacă mersul la grătar nu necesită un ritual aparte, cei care vor să desfășoare o astfel de activitate trebuie să țină cont de faptul că legea interzice aprinderea focului în spațiile neamenajate, iar amenzile sunt destul de piperate. Din acest motiv, este foarte important să fie alese doar acele spații special amenajate pentru a face grătar.

Spații pentru mers la grătar în București

Dacă alegi să rămâi în București, dar îți dorești să te bucuri de savoarea preparatelor la grătar, trebuie să știi că există locuri special amenajate unde poți mergi cu prietenii.

1. Spații amenajate lângă Lacul Morii

În sectorul 6, există câteva spații special create pentru cei care își doresc să meargă la grătar. În spatele Parcului Crângași există 7 foișoare pentru astfel de activități.

2. Parcul Lumea Copiilor

Parcul Lumea Copiilor este un alt loc destinat grătarelor. Aici au fost amenajate spații încă din anul 2009, iar pentru a închiria un grătar este nevoie doar de buletin.

3. Palatul Mogoșoaia

Primăria Capitalei a amenajat spații de grătar și în curtea Palatului Mogoșoaia, locul fiind cu adevărat spectaculos.

4.  Pădurea Pustnicu și Parcul Bragadiru

Pădurea Pustnicu și Parcul Bragadiru sunt alte două locuri adresate celor care vor să meargă la grătar în zona Bucureștiului.

Locuri perfecte pentru picnic

1. Parcul Comana

Parcul Comana se află la 30 de kilometri de București și reprezintă alegerea perfectă pentru petrecerea zilei de 1 Mai. Locul se află în mijlocul naturii și chiar dacă nu sunt permise grătarele, poți întinde o pătură și te poți relaxa servind preparatele pe care le-ai adus de acasă.

2. Parcul Herăstrău

Parcul Herăstrău este cea mai bună alegere dacă nu vrei să te deplasezi foarte mult de zona orașului. Zonele verzi îți vor permite să te relaxezi să te bucuri de peisaj.

3. Pădurea Cernica

Pădurea Cernica nu oferă doar spațiul potrivit pentru picnic, ci și o porție de cultură. Aici poate fi vizitată Mănăstirea Cernica și muzeul construit în acest loc.

Dacă programul nu îți permite să pleci din oraș în acest weekend prelungit, poți alege aceste locuri aflate aproape de București pentru a-ți încărca bateriile și a te relaxa de 1 Mai.

Incearca si aceste locuri de vizitat langa Bucuresti! Sunt relaxante. Nu uita ca si in Capitala sunt numeroase obiective pe care merita sa le vezi. Iata care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat in Bucuresti

Foto: facebook

Citește și:

Ce sărbătorim pe 1 Mai. Ziua Muncii și semnificația ei

Cele mai frumoase cascade din România. Trebuie să ajungi și tu aici

Cele mai frumoase locuințe ecologice din România

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse