7 greşeli de stil care îmbătrânesc şi îngraşă

7 greşeli de stil care îmbătrânesc şi îngraşă

Prea mult negru

Negru e elegant în multe ocazii, dar pe măsură ce adăugăm ani în ”buchetul vieţii”, nu mai este chiar flatant. Pielea noastră tinde să devină mai albă, iar părul negru şi hainele închise creează un contrast prea mare, care atrage atenţia asupra defectelor: riduri, cearcăne etc.

Îndulceşte nuanţa de păr din negru într-un castaniu şi vei scăpa de 5 ani. Iar dacă eşti fan little black dress, poartă totuşi şi un accesoriu colorat.

Te ascunzi

Purtăm haine ca să ne acoperim goliciunea, dar nu ar trebui să le purtăm pentru a ne ascunde sub ele. În filmul Crazy, Stupid, Love personajul lui Steve Carell, părăsit de soţie, era transformat de un tânăr dandy, care-l sfătuia să poarte o mărime în minus la haine.

Asta e valabil şi pentru noi – de multe ori ne cumpărăm mărimea nepotrivită de haine. Dacă insişti să porţi un sacou clasic, măcar nu alege o mărime care s-ar potrivi bunicii tale…

Hainele drepte nu avantajează pe nimeni, optează în schimb pentru un croi uşor cambrat, care să urmărească linia corpului, chiar dacă ţi se pare că ai ceva kilograme în plus.

Porţi fuste prea lungi

Doar pentru că ai mai mulţi ani, nu înseamnă că fusta ta trebuie să măsoare mai mulţi centrimetri. Ca regulă, fereşte-te de mărimile nedefinite.

Fusta până la jumătatea gambei nu avantajează nici măcar manechinele de 20 de ani, deci renunţă la ea. Nici lungimea până în pământ nu este bună, mai ales dacă ai ceva kilograme în plus – te face să pari mult mai ”mare” decât eşti în realiatate. O fustă până la jumătatea genunchiului te avantajează mai tare decât una lălâie.

Citeşte tot articolul aici
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Tendinte