Rochii de ocazie pentru toate siluetele

Vezi pozele

Cum rochia este piesa principală în garderoba unei femei, alegerea modelului potrivit siluetei este esenţială. Colecţia SLE cuprinde o varietate de modele şi este săptămânal actualizată cu noutăţi. Rochii în A, empire, conice sau cu volum, rochii plisate sau drepte sunt doar cateva dintre modelele pe care le puteţi găsi în magazinele Sense din toată ţara.

Materialele sunt de cea mai bună calitate, aduse special din Franţa, Italia, Spania sau Grecia, iar paleta cromatică cuprinde o diversitate de culori şi nuanţe, de la albastru electric şi verde smarald până la bej-nude. Vestea bună este că nu doar femeile cu forme longiline pot purta aceste rochii, iar raportul preţ-calitate este excelent!

Designerul Andreea Tincu declara: „Meseria mea presupune atât munca de atelier, cât şi o experienţă importantă în tot ceea ce înseamnă contactul direct cu clientele, de la care am învăţat enorm pe parcursul anilor. Să creez pentru siluete longiline este ideal, dar să creez pentru siluete dintre cele mai diverse este esenţial. Respect tot ceea ce înseamnă frumos, mă preocupa confortul clientelor care îmi vor purta ţinutele şi acord o atenţie deosebită alegerii finisajelor. Linia SenseLimitedEdition este o promisiune pentru o ţinută în care veţi fi cu siguranţă remarcată!”

Rochii de vis în noua colecţie Cristallini

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Tendinte