(P) Tendințe în lumea modei – ce modele de încălțăminte domină topurile?

Diversitatea modelelor în materie de încălțăminte de pe piață reușește să satisfacă în sfârșit preferințe din cele mai variate. Pasionatele de modă se pot distinge în mulțime prin pantofi, sandale, sneakersi, sub un design apare, de actualitate, care să asigure eleganța supremă a ținutelor, alături de un confort pe măsură.

Va rămâne mereu prima opțiune, indiferent de tipul încălțămintei, pielea naturală. Acest material se deosebește printr-o serie de proprietăți și caracteristici pe care nici un altul nu le poate copia. Bigiottos, magazin online specializat în încălțiminte damă și bărbați, iese în întâmpinarea celor care doresc să se evidențieze în orice peisaj, cu soluții pe măsură. În rândurile de mai jos oferă câteva mențiuni cu privire la aspectele ce dictează trendurile actuale, ce caracteristici trebuie să prezinte în general încălțămintea pentru a denota înaltă calitate și bun gust.

Tendințe in materie de sandale

La acest capitol, alegerea ar trebui sa fie una relativ simplă, însă multitudinea de opțiuni ajunge să complice puțin decizia finală. Indiferent de an, o regulă general valabilă cu privire la alegerea sandalelor este să se țină cont de forma piciorului. Au opțiuni nelimitate cele cu piciorul subțire. Când acesta este însă lat sau când glezna este mai groasă, apare dificultatea de a găsi ceva corespunzător. În această situație sunt recomandate baretele groase, care vor crea senzația de alungire picioarelor.

Persoanele cu gambe subțiri însă, ar trebui să se orienteze după sandale cu baretele subțiri. Le vor asigura o imagine mai elegantă și le vor face mult mai feminine.

Sunt în tendințe în acest sezon modelele cu talpă înaltă, simplă sau bicoloră, după preferințe.

Tendințe în materie de pantofi

Această linie de incaltaminte dama a fost considerată dintotdeauna mai pretențioasă. Lăsând la o parte faptul că modelele sunt dintre cele mai diversificate, există și varietatea de culori, detalii decorative ce pun în dilemă cumpărătorii.

De altfel, o femeie are de ales între pantofi eleganți, pantofi casual sau pantofi sport. De obicei preferințele proprii sunt cele care dictează alegerea finală, dar cu toate acestea, urmărirea trendurilor se dorește a fi realizată. Dacă acestea vizează un anumit tipar, atunci pasionatele de modă vor dori să se adapteze, chiar și în măsura în care le va influența stilul personal.

Cu talpă dreaptă, cu platformă sau toc, pantofii reprezintă o necesitate, iar Bigiottos.com ajută reprezentantele feminine să răspundă cu stil provocării. Astfel, în funcție de scopul achiziționării – că este vorba despre purtarea uzuală a pantofilor, la locul de muncă, cu ocazii diverse sau la evenimente speciale, colecțiile magazinului întâmpină orice preferințe.

Fiecare model propus pe Bigiottos.ro prezintă o eleganță aparte, discretă sau accentuată, în funcție de categorie. Nu au cum să eșueze așadar printr-o astfel de opțiune cele ce vizează produsele Bigiottos. Atât materialele din care sunt confecționați pantofii, cât și diversele detalii ce îi alcătuiesc asigură o estetică inegalabilă.

Ce modele de încălțăminte domină topurile în vara lui 2018?

Este o întrebare pentru care orice reprezentantă feminină ar dori răspuns. Neașteptat pentru unele dintre acestea, iată care sunt recomandările celor de la Bigiottos în materie de încălțăminte pentru damă.

Dictează eleganța încălțămintei materialul din care este confecționată. Dacă acesta este unul inferior calitativ, în mod automat asta se va transmite și în estetică. După cum s-a mai precizat, pielea naturală rămâne în tendințe și în această vară, în variații de finisaje (lăcuită, întoarsă, stampată, abrazivată, cu perforații decorative, etc.).

De asemenea un element decisiv în ceea ce privește actualitatea modelului și totodată calitatea acestuia este talpa. Când cauciucul utilizat în confecționarea acesteia este unul slab calitativ, fiecare mișcare se va resimți și la nivelul piciorului, la fel ca orice denivelare, pietricică, etc.

Se poartă încălțăminte clasică în parte dominantă chiar în ceea ce privește anumite linii (sandalele spre exemplu). Cu toate acestea, modelele cu detalii decorative rămân în tendințe și constituie prima alegere a celor care doresc să iasă din anonimat, din zona de confort prin pantofi remarcabili. Începând de la mărgele, la paiete strălucitoare, șireturi metalizate, barete duble pentru un plus de susținere, etc., magazinul menționat oferă soluții tuturor femeilor.

Pe Bigiottos.com găsesc cele interesate modele variate, în culori reprezentantive pentru acest sezon, mărimi variate și la prețuri rentabile, în raport cu calitatea aferentă acestora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial