Preferi aurul sau argintul? Ce spune alegerea ta despre tine?

n

Între cele două metale aflate în topurile creațiilor de bijuterii, aur și argint, ce preferi? La ce te raportezi atunci când alegi o bijuterie care să ți se potrivească și ce transmit alegerile pe care le faci despre personalitatea ta?

Până acum câțiva ani, recomandările în ceea ce privește alegerea bijuteriilor preferate luau în considerare mai ales nuanța pielii. Se spunea că dacă ai o piele mai închisă la culoare, în tonuri gălbui, va trebui să porți aur. Dacă pielea este foarte deschisă, evident, vei opta pentru argint. Însă aceste sfaturi sunt deja istorie. Bineînțeles, există o regulă a bunului-simț când vrei să combini o anumită bijuterie cu o ținută, însă libertatea de alegere îți aparține. Și totuși, ce spune faptul că preferi bijuteriile din aur sau din argint?

Alegerea ta, aurul

Dacă obișnuiești să porți bijuterii din aur, acest lucru poate transmite faptul că ești o persoană extrovertită, care nu are probleme de adaptare în societate. Știi exact ce vrei de la viață și nu ai rețineri în a lupta pentru a-ți atinge obiectivele. Așadar, ești o persoană ambițioasă și practică. În același timp, faptul că porți aur poate transmite faptul că îți pasă de ceea ce cred ceilalți și că, uneori, poți fi arogant, asta dacă bijuteriile au dimensiuni foarte mari.

Optezi pentru argint?

Argintul pune cel mai bine în valoare strălucirea inegalabilă a pietrelor prețioase, dar și pe cea a persoanei care îl poartă. Poartă argintiu și vei transmite faptul că ești o persoană sofisticată, atentă la detalii și meticuloasă. În același timp, argintul se potrivește cel mai bine cu ținutele din piele, iar dacă acestea sunt de dimensiuni XXL, cu siguranță acest lucru va spune despre tine că ești o persoană care nu se mulțumește cu limitările impuse de cei din jur.

Și dacă până acum știai că aurul și argintul nu se combină, află că bijuteriile din combinația celor două sunt întâlnite mai des ca oricând.

Foto: Shutterstock

Vezi și:

4 din cele mai cunoscute forme sub care se găsește argintul

Cum cureți bijuteriile din argint acasă

Cum recunoști bijuteriile false

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda