(P) Cadourile potrivite în note parfumate – descoperă ofertele de la Parfums De Provence pentru gama Atelier des Bois de Grasse

În luna cadourilor când toată lumea ia cu asalt magazinele de cadouri, poate că o întorsătură mai plăcută va fi alegerea unui parfum pentru cei dragi. Cu atât mai mult, cu cât alegerea este una calitativă și din magazine de specialitate, îți vei asigura nota de originalitate pentru cadoul oferit.

Magazinul online Parfums De Provence, cunoscut ca importator și distribuitor al mărcilor celebre din Franța, Fragonard, Lothantique, Jeanne en Provence, Jeanne Arthes şi Goa/Clem propune gama de ape de colonie Atelier des Bois de Grasse. Sunt 5 tipuri de parfumuri lansate în 2016.

De ce apă de colonie

Familiarizează-te cu termenii pentru a ști ce alegi. Vei găsi în magazine apă de parfum, apă de toaletă, apă de colonie. Acestea nu sunt simple titulaturi, ci se diferențiază prin gradul de concentrație al uleiurilor aromatice din acea aromă. În cazul unei ape de colonie, acea concentrație este una mai mică, de regulă între 2% şi 5%.

Au avantajul de a persista mai mult pe piele, deci își merită toți banii. Nota de parfum este  puternică, fie florală, fie fructată, fiind potrivită pentru zi. Iar de opțiuni privind brandul nu vei duce lipsă.

L’Atelier des Bois de Grasse este o propunere interesantă. Apele de colonie ale acestui brand sunt 4 tipuri de lux, ce combină în mod elegant și armonios note florale și condimentate, pe alocuri fructate.

Vei descoperi la parfumsdeprovence.ro variantele: Bois de Cedre Petitgrain, Cuir Iris, Rose Bois de Gaiac, Ambre Pamplemousse Baie Rose. Fiecare cu aroma sa și nota sa de vârf, diferența o va face preferința personală.

Astfel de ape de colonie vin în variante de 100 de ml, o cantitate generoasă, la prețuri rezonabile. Parfums de Provence clasează astfel de idei ca fiind ideale pentru un cadou de Crăciun, atât ca note aromate, ca preț, dar și pentru că printr-o astfel de alegere vei cuceri, având și un ambalaj care denotă rafinament şi delicateţe.

Cumpără din magazinele de specialitate

Parfumurile de orice fel ar fi ele trebuie să fie originale, altfel este de prost gust și inoportun să te adresezi unei persoane cu un cadou fake. Îi vei jigni preferințele până la urmă. De aceea Parfums de Provence este o recomandare pertinentă. Vei descoperi aici un univers al bunului gust clădit dintr-o selecție de branduri franțuzești originale. Acest magazin de specialitate a adus în România o mică parte dintr-un paradis olfactiv.

Începând cu anul 2013 Parfums de Provence a deschis și prima sa parfumerie-boutique, în oraşul Constanţa. De 5 ani pe această piață, numele a devenit tot mai sonor, câștigând simpatia colaboratorilor, semn că românii au prins gustul aromelor desăvârşite.

Pe lângă apele de colonie L’Atelier des Bois de Grasse, același loc găzduiește produse Lothantique, de marcă Fragonard, ce cunoaște apreciere extraordinară în lume, Jeanne en Provence, ce include produse de îngrijire corporală cu componente vegetale la bază și nu în cele din urmă Goa/Clem, parfumuri de casă.

Descoperă adevăratele arome ale unor parfumuri ce îți vor învălui viața în senzații și experiențe olfactive de neuitat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial