5 tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să te căsătorești

Poate că, momentan, nu ești într-o relație sau poate în această situație se află fiica ta. În acest caz, rândurile care urmează sunt pentru voi.

barbati cu care nu ar trebui sa te casatoresti

Într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, vei cunoaște bărbatul care îți va fura sufletul și căruia îi vei dedica zilele și nopțile tale. Cu siguranță îți dorești să ai alături un bărbat special, așa cum fiecare dintre noi, femeile, merită. Dacă e așa, ferește-te de câteva tipuri de bărbați care cu siguranță te vor dezamăgi și te vor face să nu mai crezi în dragoste. Află, așadar, care sunt cele 5 tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să te căsătorești.

Bărbații care nu au cel puțin un costum în garderoba lor

Pare amuzant, știm. Până la urmă, ce contează cum se îmbracă bărbatul de lângă noi dacă are un suflet deosebit și ne iubește necondiționat? Ei bine, chiar contează.

Asta nu înseamnă nici pe departe că-ți recomandăm să intri în relații exclusiv cu oameni de afaceri sau cu corporatiști, care au dulapurile pline de costume pe ale căror etichete stau logourile brandurilor celebre. Ne permitem să-ți recomandăm, în schimb, să te orientezi către bărbați care nu resping din start ideea de costum elegant.

Cu timpul, va trebui să participați la diferite festivități de absolvire, reuniuni, nunți, înmormântări, la tot felul de evenimente fericite și nefericite. Și chiar dacă, în unele cazuri, costumul nu este obligatoriu, o astfel de ținută nu este nimic altceva decât semnul respectului de sine. Specialiștii au asociat respingerea ideii de costum cu o personalitate mult prea liberă, tentată tot timpul să intre în lupte inutile.

Bărbații care adoră… Forrest Gump'

Ce cusur le găsesc specialiștii bărbaților care adoră Forrest Gump'? Păi, faptul că sunt exagerat de ușor de mulțumit și nu au aspirații deloc înalte. Ți se pare că este o calitate faptul că partenerul tău se mulțumește cu puțin? Nu și dacă te gândești că pe viitorul tău partener l-ar putea face fericit câteva ieșiri la ștrand în loc de un concediu în afara localității de domiciliu sau cea mai ieftină bere consumată în fața televizorului în locul unui vin bun băut la restaurant cu ocazia aniversărilor voastre.

Poate că multe dintre noi ar aprecia bărbații aparent chibzuiți, care par să-și fi făcut un scop în viață din a nu cheltui mult, însă amintește-ți că sunt momente în care simți nevoia să te relaxezi, să investești în tine, să pleci departe de casă cu omul drag. Nu-i așa că nu ți-ar plăcea ca partenerul tău să-ți atragă atenția asupra cheltuielilor și să-ți ofere alternative ieftine?

Bărbații care nu pun preț pe… sexul oral

Ei, bine, da, așa cum pentru bărbați acest aspect este esențial în decursul unei partide de sex, și pentru femei este la fel. Iar ceea ce se întâmplă în așternuturi este extrem de important pentru viitorul cuplului.

O partidă de sex poate face diferența dintre o relație de scurtă durată și una de lungă durată. Și pentru că vorbim despre bărbați cu care să te căsătorești, alege-l, așadar, pe cel care bifează fiecare etapă a unei partide de sex reușite. Nu doar satisfacerea plăcerilor lui este importantă, ci și aceea a plăcerilor tale. Altfel nu aveți cum să funcționați ca un cuplu. Până la urmă, flexibilitatea sexuală este un semn de respect.

Bărbații care nu au mai citit o carte din perioada liceului

Specialiștii spun că bărbații care nu citesc cărți au o profundă lipsă de curiozitate. Nu insinuăm să-ți cauți jumătatea printre doctorii în literatură, însă ai grijă ca viitorul tău partener să aibă obiceiul să citească o carte măcar în concediu. Nici nu contează dacă preferă literatura, istoria, filozofia sau astrologia, important este să aibă plăcerea să afle lucruri.

Bărbații care nu știu să se autoironizeze

Despre autoironie și, în general, despre umor se spune că sunt apanajul oamenilor inteligenți. Îți dorești lângă tine un bărbat care să se supere atunci când este tachinat și să-ți strice și ție buna dispoziție? Punem pariu că nu. Alege-ți, așadar, un potential soț cu un simț al umorului complet – asta înseamnă să știe să facă glume atât pe seama situațiilor, a oamenilor, dar și pe seama lui însuși.

Tu ce alte tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să te căsătorești ai putea adăuga la această listă? Ce calități cauți la bărbatul pe care vrei să-l ai alături toată viața?

 

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Mama si copilul