15 cele mai reușite filme de groază pentru seara de Halloween

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

I Know What You Did Last Summer (1997)

Regizat de Jim Gillespie, I Know What You Did Last Summer (Știu ce-ai făcut astă-vară) este un film de groază american lansat în anul 1997.

În rolurile principale joacă actorii Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Junior.

Filmul este o adaptare a romanului cu același titlu scris de Lois Duncan.

Acțiunea peliculei urmărește povestea a patru tineri care, întorcându-se într-o seară de vară acasă, lovesc un bărbat care traversează șoseaua în toiul nopții.

Pentru a nu fi închiși, tinerii ascund cadavrul acestuia. Restul aventurii o puteți afla singuri în seara de 31 octombrie.

Room 1408 (2007)

Bazat pe o scurtă povestire scrisă de Stephen King care poartă același nume, Room 1408 (Camera 1408) este un film american lansat în anul 2007.

Filmul este regizat de suedezul Mikael Håfström, iar în rolurile principale joacă actorii John Cusack, Samuel L. Jackson și Mary McCormack.

Acțiunea producției urmărește aventura unui celebru scriitor de romane horror în încercarea de a elucida misterele camerei 1408 din Hotelul Dolphin.

The Purge (2013)

Scris și regizat de James DeMonaco, The Purge (Noaptea Judecății) este un film de groază în care rolurile principale sunt jucate de actorii Ethan Hawke și Lena Headey.

Acțiunea filmului are loc în anul 2022 când Statele Unite devin o națiune renăscută, în care rata criminalității și rata șomajului sunt cele mai scăzute din toate timpurile.

Acesta este rezultatul deciziei guvernului de a institui o perioadă anuală de 12 de ore numită Epurarea, în care oamenii se pot elibera de emoțiile și sentimentele negative, toate infracțiunile fiind legale, iar serviciile de urgență fiind suspendate.

Mai multe idei de filme pe care le puteți urmări în seara de Halloween veți găsi în clipul de mai sus!

Foto: Capturi YouTube ; Profimediaimages.ro

Citește și:

Povestea tristă afetiței în palton roșu din filmul Lista lui Schindler. A rămas marcată pe viață

Idei de make-up pentru seara de Halloween! Care este lookul tău preferat?

Costume de Halloween inspirate de celebritățile de la Hollywood! Tu pe care l-ai încerca?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video