Ziua Tatălui 2020. 11 cei mai chipeși tătici celebri din țara noastră

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Duminica aceasta, 10 mai, românii au celebrat Ziua Tatălui. Sărbătoarea este aniversată an de an în cea de-a doua duminică a lunii mai.

Ziua Tatălui 2020. 11 cei mai chipeși tătici celebri din țara noastră

Pe lista celor mai chipeși tătici celebri din țara noastră se află actorul și prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan (43 de ani), artistul Tavi Clonda (40 de ani) și actorul Denis Ștefan (43 de ani).

Radu Vâlcan este tatăl a doi fii, Alexandru și Andrei, alături de actrița, artista și prezentatoarea de televiziune Adela Popescu. Primul fiu al perechii, Alexandru, s-a născut în iunie 2016. Cel de-al doilea, Andrei, în decembrie 2018.

Tavi Clonda este din contră, tatăl a două fiice, Victoria și Iris, alături de prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea. Prima fiică a perechii, Victoria, s-a născut în septembrie 2018. Cea de-a doua, Iris, în martie 2019.

Denis Ștefan este tatăl unei fiice, Delia, în vârstă de aproape 6 ani, alături de dansatoarea Cristina Zegan (28 de ani).

Anul trecut, Denis și Cristina au vorbit despre planurile lor de viitor. „Păi, să mai vină un copil, zic”, a mărturisit râzând actorul.

Dar ai acolo în burtă ceva?. Așa că suntem pregătiți. Mai ales că acum avem antrenament”, a mărturisit Cristina, pentru OK! Magazine.

Restul tăticilor îi găsiți în videoclipul de mai sus!

Ziua Tatălui

Ziua Tatălui a fost legiferată ca sărbătoare în România începând cu anul 2010. Legea cu privire la aceasta a fost aprobată de Senatul României în luna iunie a anului 2009.

În data de 29 septembrie 2009, legea a fost dezbătută și aprobată în Camera Deputaților. Ziua Tatălui a fost pentru prima dată sărbătorită în mod oficial în România în data de 9 mai 2010.

Anul acesta, Ziua Tatălui se sărbătorește în data de 10 mai 2020.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Mugur Mihăescu! Ivona s-a stabilit în Londra. Ce face tânăra acolo?

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Iuliei Albu! Fashion editorul a publicat o fotografie rară cu Mikaela

Chef Florin Dumitrescu și soția lui celebrează 7 ani de la cununia civilă! Cele mai frumoase fotografii ale cuplului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse