Ce frumoasă este fiica lui Mugur Mihăescu! Ivona s-a stabilit în Londra. Ce face tânăra acolo?

Deși în lumina reflectoarelor apare întotdeauna singur, în spatele cortinei, Mugur Mihăescu este un familist convins.

Are o familie frumoasă, o soție și o fiică pe care le iubește și de care este foarte mândru. Ivona nu este doar frumoasă, ci și foarte deșteaptă.

Imagini în GALERIA FOTO!

Conform Realitatea, în 2016, Ivona Mihăescu a absolvit liceul Gheorghe Lazăr, secția Științe ale Naturii, iar la Bacalaureat a obținut media 9,95.

Fiica lui Mugur Mihăescu a urmat cursurile unei universități din Marea Britanie, iar acum s-a angajat, motiv de mândrie pentru actorul de comedie. Tânăra s-a stabilit acolo.

După cum a recunoscut într-un interviu mai vechi, Mugur Mihăescu și-a cucerit soția prin umor, precizează VIVA!.

Ce frumoasă este fiica lui Mugur Mihăescu! Ivona s-a stabilit în Londra. Ce face tânăra acolo?

Cei doi se cunosc din liceu, apoi au fost din nou colegi în facultate, abia după finalizarea studiilor devenind un cuplu.

„Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită”, a declarat, în urmă cu ceva timp, actorul.

Rodica Mihăescu a devenit soția lui Mugur Mihăescu în urmă cu 23 de ani și este profesoară de informatică.

Ivona, fiica lor, are acum 21 de ani. Nu a călcat pe urmele tatălui ei, preferând ca, în loc de actorie sau televiziune, să lucreze într-o agenție de turism din Londra.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”.

Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, a mai povestit actorul.

„Tata mi-a spus că pot să fac ce vreau, că există nevoie și de măturători pe stradă, dar n-am vrut să fiu unul dintre ei”, a declarat Ivona, vorbind despre cariera ei.

Actorul este cu siguranță un bărbat împlinit. Fiica lui are o carieră de succes și, de ceva timp, și-a găsit fericirea alături de un tânăr pe nume Vlad.

Foto: Instagram

Citește și: 

Nu renunță la cocul care a făcut-o celebră nici după ce a născut, dar acum are o explicație. De ce preferă Meghan Markle această coafură?

Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete