Ziarul Libertatea ţi-l aduce pe Suleyman Magnificul!

Ziarul Libertatea ţi-l aduce pe Suleyman Magnificul!

MUHTESEM YUZYILDe astăzi,  de la chioşcurile de ziare, poţi achiziţiona Colecţia de DVD-uri Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”

Ziarul Libertatea şi Kanal D aduc publicului primul sezon al serialului Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii', într-o colecţie  specială, pe DVD.

În fiecare miercuri, începând de astăzi, poţi achiziţiona câte un DVD din cele 12 volume ale colecţiei, exclusiv cu ziarul Libertatea, la preţul de 9,99 lei.

Pe un singur DVD sunt înregistrate 2 episoade din primul sezon al serialului.

DVD-urile se achiziţionează împreună cu inel de carton ce atestă originalitatea DVD-ului, şi pe care este înscris un cod unic, prin intermediul căruia cumparatorul se poate înscrie pe pagina suleyman.kanald.ro şi poate câştiga una dintre excursiile în Turcia, oferite de Europa Travel.

Suntem foarte încântaţi să aducem pe piaţă şi versiunea pe DVD a acestui serial-fenomen. Este o ocazie perfectă pentru a revedea prima serie şi, de asemenea, pentru a colecţiona un produs de certă valoare artistică şi istorică', a spus Lucian Romăşcanu, Director Executiv KanalD.

Mai multe informaţii despre regulamentul concursului găsiţi accesând pagina suleyman.kanald.roSuleyman Magnificul (2)

Astăzi, DVD-ul este însoţit de un box de colecţie gratuit.

Nu rataţi azi, la chioşcuri, împreună cu ziarul Libertatea, primul dintre cele 12 DVD-uri cu primul sezon al serialului Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii'!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte