World Class lansează blogul W by World Class

World Class lansează blogul W by World Class

image005După transformarea revistei Bfresh în W by World Class, World Class lansează și blogul cu același nume.

Blogul W by World Class vine ca o completare a revistei.

Cu un design atractiv, informații de ultimă oră din domenii precum fitness, nutriție, fashion, beauty și evenimente, blogul va avea postări săptămânale.

Secțiunile vor fi similare cu ale revistei: de la antrenamente și rețete sănătoase până la evenimente și sfaturi de design – tot ce ține de un stil de viață activ. Toate subiectele sunt gândite și create împreună cu experți din domeniile respective, astfel încât să inspire cititorii să își transforme și îmbunătățească viața. Pe lângă materialele clasice, vor exista și unele care conțin video-uri motivaționale.

image004„ Am creat blogul W by World Class ca o platformă de comunicare online nu doar cu membrii cluburilor noastre, ci cu toți cei care caută informații, motivație și inspirație pentru a-și îmbunătăți viața.

De aceea, am ales experți în părerea cărora avem încredere deplină, care sunt  o sursă credibilă și un reper în domeniul lor de activitate – de la antrenori internaționali până la nutriționiști sau medici. Ne dorim ca W by World Class să te ajute să devii cea mai bună versiunea a ta, în fiecare zi!' a declarat Sorina Fredholm, redactor-șef W by World Class.

Lansarea blogului se face cu articole despre cele mai noi antrenamente de grup aduse în World Class – Queenax și Synrgy 360, sfaturi pentru cea mai bună dietă de detoxifiere, idei pentru meniuri energizante, sugestii pentru geanta perfectă de sală, un ghid despre cosmeticele multitasking pentru bărbați și cele mai cool gadgeturi care se vor lansa în perioada următoare.

În plus, vor exista subiecte de travel, evenimente – nu doar din țară -, interviuri și sugestii de ieșit în oraș. Blogul W by World Class poate fi accesat pe w.worldclass.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri