“Stelele Moscovei pe Gheaţă” – a treia oară în România

“Stelele Moscovei pe Gheaţă” – a treia oară în România

Macheta STELELE MOSCOVEI BUCURESTI  130x75mm

Pe data de 18 decembrie, de la ora 19.30, Stelele Moscovei pe Gheaţă' revin, pentru a treia oară, în România!

32 de patinatori de excepţie, în frunte cu Igor Bobrin, Natalia Bestemyanova şi Andrey Bukin vor transforma gheaţa în materie impalpabilă, îmbinând graţia şi farmecul baletului cu acrobaţii şi figuri de patinaj complexe, costume extraordinare cu uluitoare coregrafii, dar mai ales cu o interpretare artistică ce i-a făcut unici în lume.

De 25 de ani, compania fondată de Igor Bobrin, maestrul care a avut contribuţii inovatoare în dezvoltarea dansului pe gheaţă, supranumit Regele dansator', campion naţional, european şi antrenor al naţionalei Rusiei, uimeste publicul din lumea întreagă.

Natalia Bestemyanova şi Andrey Bukin s-au alăturat Companiei după ce au câştigat JO din 1988, devenind starurile principale.

Igor Bobrin si coregrafii Teatrului au creat un gen nou de artă, îmbinând baletul cu patinajul artistic şi interpretarea dramatică. Ei au fost primii care au pornit pe acest drum, împreună cu mai mulţi campioni şi au creat show-uri care au uimit întreaga lume.

Pregateste-te sa petreci o seară cu marii campioni ai gheţei! Pe 18 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe un patinoar cu gheaţă naturală.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale Sălii Polivalente, Salii Palatului, Teatrului Naţional I.L.Caragialae', în Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, Magazinul Unirea (parter), Staţia de metrou Unirii 2, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Flanco, Magazinele Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele

Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si online pe www.vandbilete.ro,  www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro,

În functie de categorie, biletele se pot achizitiona la pretul de: 200 lei cateoria VIP; 150 lei categoria I; 100 lei categoria a-II-a; 75 lei categoria a-III-a.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri