Will Smith și-a ieșit din minți la Premiile Oscar și l-a lovit pe actorul Chris Rock

Will Smith a provocat un moment care va rămâne în istoria Premiilor Oscar. Enervat de o glumă a prezentatorului Chris Rock care o viza pe soția lui, Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit.

Deși inițial părea că momentul este regizat, acesta s-a dovedit a fi unul cât se poate de autentic. Chris Rock a făcut câteva glume în stilul său caracteristic, însă una dintre acestea a vizat-o pe soția lui Will Smith. Cu părul ras, ca urmare a alopeciei, o afecțiune despre care a vorbit încă din 2018, Jada Pinkett Smith a fost ținta unei glume legate de faimosul film „G.I. Jane”, cu Demi Moore. Deși Will Smith a fost cu zâmbetul pe buze, soția lui a fost vizibil deranjată. În acel moment, Will Smith a decis să urce pe scenă și să-l lovească pe prezentator.

Atât acesta, cât și întreaga sala au rămas înmărmuriți de gestul actorului, care s-a reîntors la locul său și i-a replicat lui Chris Rock: „Ține numele soției mele departe de gura ta spurcată.'

Will Smith, câștigător de Oscar

În gala 94 a Premiilor Oscar, în care Will Smith și-a ieșit din minți, acesta a fost și premiat, pentru rolul din filmul „King Richard', unde îl interpretează pe tatăl jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams. El și-a cerut scuze Academiei de film, colegilor nominalizați, justificându-și gestul prin faptul că „iubirea te împinge să faci lucruri nebunești.'

De altfel, întregul discurs, ținut cu lacrimi în ochi, s-a concentrat în jurul ideii că familia trebuie apărată cu orice preț.

Reacția reprezentaților Academiei de Film Americane

La scurt timp după incident, Academia Americană de Film a transmis un mesaj, explicând că:

„Academia nu acceptă violența sub nicio formă. În această seară, suntem încântați să sărbătorim câștigătorii celei de-a 94-a ediții de premii Oscar, ei merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din întreaga lume'.

Will Smith si JadaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Shutterstock/Instagram

Citește și: Suferința prin care a trecut Alexandra Ungureanu la începutul carierei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri