WhatsApp vine cu o nouă actualizare! De acum poți să ștergi un mesaj timp de șapte minute după expediere

Aplicația WhatsApp anunță noi schimbări pentru utilizatorii ei. Astfel, dacă ai trimis un mesaj greșit, de acum ai ocazia să îl poți șterge într-un anumit interval de timp, fără ca destinatarul să știe acest lucru.

Probabil ți s-a întâmplat să faci greșeli de ortografie atunci când scrii mesaje sau pur și simplu ai trimis un mesaj unui destinatar greșit. Ei bine, de acum încolo, poți repara foarte simplu o astfel de eroare în cadrul aplicației WhatsApp.

WhatsApp va permite ștergerea unui mesaj timp de șapte minute după expediere

După o ultimă actualizare a aplicației, miliardele de utilizatori WhatsApp vor avea posibilitatea de a șterge un mesaj timp de 7 minute după expediere, potrivit 01Net. Dacă destinatarul nu este pe fază, va fi imposibil ca acesta să citească acest mesaj și nici nu va ști că i-a fost trimis, deoarece mesajul va fi șters și din notificări.

În luna aprilie, utilizatorii au observat deja că aplicația părea să testeze această caracteristică nouă, dar se pare că acum s-a ajuns la o formă finală. Este important de menționat totuși faptul că pentru ca această nouă funcție să meargă pe deplini, este nevoie ca ambi utilizatori, atât expeditorul cât și destinatarul, să își actualizeze aplicația. Dacă acest lucru nu se întâmplă, cele două versiuni vor fi incompatibile.

Pe lângă acest lucru, este posibil ca în curând și Facebook să introducă această nouă funcție, având în vedere faptul că marea companie a cumpărat în urma cu 3 ani WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari. Până la acest moment, însă Facebook nu a dat informații clare în acest sens.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

WhatsApp anunță schimbări pentru utilizatorii săi! Aplicația adaugă o nouă opțiune

Folosești aplicația WhatsApp? Ai grijă dacă primești acest mesaj

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri