Vrei să te iubească la nebunie, ca pe nimeni alta din viața lui? Ține cont de lucrurile astea:

Romantismul este prin excelență de gen feminin. Noi îl pretindem, noi îl oferim. Mă rog, să zicem că mai există și bărbați romantici, dar cred că, reali, foarte puțini. Vrei să te iubească la nebunie, ca pe nimeni alta din viața lui? Ține cont de lucrurile astea:

Lăsăm la o parte personajele din cărți și filme, da? Aceia nu se pun la socoteală. Și-atunci, dacă ei nu prea sunt romantici, cu ce gesturi i-am putea noi impresiona? Îți vom da niște idei la care poate nu te-ai fi gândit.

Ca să nimerești direct la țintă și să faci o treabă bună, mai întâi va trebui să „analizezi' în profunzime profilul parte­nerului. Adică să știi exact unde să lovești ca să-l dai gata. Și nu e nevoie să faci pentru el gesturi grandioase de romantism, pentru că nu are pretenții așa de mari precum avem noi. Mai de­grabă să îl surprinzi cu ceva la care să nu se aștepte de la tine. Aaaa, că în primii voștri ani de relație vă răsfățați unul pe celălalt cu tot soiul de dulcegării, e una. Dar acum, oameni în toată firea, cu niște anișori de căsnicie în spate, e cu totul altceva. Să vezi ce gesturi simple, aproape banale, sunt interpretate de bărbați ca fiind romantice și apreciate! Hai, că e Luna îndrăgostiților, străduiește-te un pic!
Strecoară-i în rucsac sau în geantă un bilet de dragoste. Câteva cuvinte, doar cele importante de spus.
Trimite-i un mesaj drăguț, fără niciun motiv, în toiul zilei. Dar chiar fără niciun motiv, da? Să nu cumva să urmeze vreun 'Și vezi că ar trebui să mergi să plătești impozitul pe casă și mașină, să prindem și noi bonificația aia.'
Pregătește-i într-o seară, la cină, ceva ce știi că îi place doar lui. O friptură din aia suculentă, din carne împănată cu nițică grăsime sau ce știi tu ca îi place mult. Faci doar o porție, pentru el, ca să vadă că e vorba de o dedicație. Tu mănâncă-ți iaurtul sau broccoli făcut la abur.
Vrei să fii zeița lui? Servește-l cu un pahar din băutura lui preferată, cumpărată chiar de tine. Îți dai seama cum o să te privească și cum o să se crucească?! Mai ales dacă era obișnuit să audă: „Și mai lasă naibii paharul ăla, nu vezi că nu ții la băutură și au început să-ți lucească ochii în cap? Mai bine mergi și culcă-te!'
Lasă-l să vorbească fără să îl întrerupi. Indiferent ce povestește, chiar dacă nu te interesează absolut deloc sau ai mai auzit de câteva ori fix aceeași poveste. Privește-l în ochi ca și când chiar l-ai asculta. Pentru el ăsta e un gest romantic, de care are parte rar. Și râzi la glumele lui, chiar dacă nu sunt amuzante.
Laudă-l în fața copiilor și/sau prietenilor. Asta îi face pe bărbați să se simtă ca și când ar primi Globul de Aur.
Așează-te pe genunchii lui când se așteaptă mai puțin. Dar, serios, nu te lăsa cu toată greutatea dacă… știi tu.
Pândește-l când vine de la serviciu, fii pregătită în spatele ușii. Dă-te cu parfumul lui, îmbracă-te cu o cămașă sau un tricou care îi aparțin și sărută-l imediat ce a intrat în casă. Precizează că nu vrei nimic, că nu ai nimic să îl anunți.
Spune-i că ești mândră de el și că a devenit un bărbat mai frumos decât era atunci când v-ați cunoscut. Te rog, te implor să rămâi serioasă pe parcursul acestui scurt discurs! Dacă ți se mișcă un singur mușchi din colțul gurii și cumva zâmbești altfel decât cu duioșie, ești ca și terminată. Iar o să o invoce pe mama ta…
Cumpără-i bilet la un meci al echipei al cărei suporter este sau la un concert al formației preferate.
Te-ai gândit vreodată să mergi și să-l iei de la serviciu? Cum ar fi… Poți să-i recunoști că nu ai mai avut răbdare până să ajungă el acasă, că îți era teribil de dor de el. Mergeți ținându-vă de mână.
Servește-i micul dejun în pat. Dacă acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată, dă-ți seama ce va însemna pentru el. Strânge din dinți și nu scoate nicio vorbuliță dacă lasă firimituri în urma lui. Pecetluite să îți fie buzele! Cu un sărut.

foto> 123rf

Citeste si:

Confesiunea unei cititoare: Propriul meu soț m-a jucat la cărți…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii