Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion: nu concepe să piardă, nu știe să facă pași înapoi

Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion: este un om nervos și introvertit. Pentru el sunt importante cele trei reguli: rigoare, disciplină, control.

Vladmir Putin este Balanță: mândru și egocentric

De-a lungul anilor, Putin și-a cultivat o imagine de om puternic devenind în Rusia, mai ales datorită propagandei făcute, o adevărată icoană culturală pop, cu multe produse comerciale care-i poartă numele.

Conform hartei astrale Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un strateg extrem de inteligent, capabil de intrigi multiple.

Biografie Vladimir Putin, fapte cheie:
Născut: 7 octombrie 1952
Locul nasterii: Leningrad, Rusia, URSS (acum Sankt Petersburg, Rusia)
Vârstă: 70 (împlinește în 2022)
Părinţi
Tatăl: Vladimir Spiridonovici Putin

Mama: Maria Ivanovna Putina

Soția: (fosta) Lyudmila Shkrebneva
Copii: două fete, Maria și Katerina
Studii: Alma Mater Universitatea de Stat din Sankt Petersburg
Institutul minier din Sankt Petersburg (doctorat)

Funcție: Președinte (2012-prezent), prim-ministru rus (2008-2012), președinte rus (2000-2008), prim-ministru rus (1999-2000)
Partid politic: Independent (1991–1995; 2001–2008; 2012–prezent)
Alte afilieri politice:
Frontul Poporului (2011); Rusia Unită (2008–2012); Unitate (1999–2001); Casa noastră – Rusia (1995–1999); PCUS (1975–1991)

Cine este Vladimir Putin
Vladimir Putin s-a născut la 7 octombrie 1952 la Leningrad, Rusia, URSS (acum Sankt Petersburg, Rusia).

A servit în jur de 15 ani în KGB. În prezent, el este președintele Rusiei și este al doilea cel mai longeviv președinte european în exercițiu, după Alexandru Lukașenko (Președintele Belarusului). De asemenea, a fost prim-ministru din 1999 până în 2000 și din nou din 2008 până în 2012.

Președintele Putin: Copilărie, părinți, familie
Este cel mai mic dintre cei trei copii ai familiei. Tatăl său a fost Vladimir Spiridonovici Putin, iar mama sa a fost Maria Ivanovna Putina. Bunicul lui Vladimir Putin, pe nume Spiridon Putin, a fost bucătarul personal al lui Vladimir Lenin și Iosif Stalin. Mama lui era muncitoare în fabrică, iar tatăl său era recrutat în marina sovietică. A servit în flota de submarine la începutul anilor 1930. Tatăl său a servit și în batalionul de distrugere al NKVD la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Ulterior, a fost transferat în armata regulată și în 1942 a fost grav rănit.

Vladimir Putin în puținele declarații despre viața sa a spus „Vin dintr-o familie obișnuită și așa am trăit mult timp, aproape toată viața. Am trăit ca o persoană obișnuită, normală și am menținut mereu această legătură'. „Trăiam simplu – supă de varză, cotlet, clătite, dar în zilele de duminică și de sărbători mama făcea chifle umplute [pirozhki] foarte delicioase cu varză, carne și orez și tarte cu caș”

Vladimir Putin a obținut o diplomă în drept de la Universitatea de Stat din Leningrad în 1975, înainte de a se alătura KGB, unde a avansat până la locotenent-colonel în cei 16 ani de serviciu.

Semnul zodiacal Balanță: horoscop, trăsături personale

Fiind în semnul zodiacal al Balanței, Putin este obsedat de simetrie și se străduiește să creeze echilibru în toate domeniile vieții. Este indecis, aceasta fiind o trăsătură tipică oamenilor din zodia Balanță.

Scorpionul ascendent îl înseamnă pe Președintele Putin să respingă în totalitate normele sociale și să-și inventeze propriile reguli după care să trăiască. Acest fapt îi conferă o aroganță specifică considerând că alții sunt nedemni de timpul sau energia lui. El poate fi pasiv agresiv, sau chiar pur și simplu agresiv. S-a aflat toată viața într-o luptă continuă pentru afirmarea de sine și găsește o plăcere aproape patologică în a-i testa pe ceilalţi cu remarci tăioase și apropouri, nu pentru a-i răni, ci pentru a-i cunoaște mai bine prin reacţiile lor. Domină atmosfera în jurul său, vrea să fie deasupra tuturor, a familiei a prietenilor, nu-și face amici și nici relații. Este inflexibil și intolerant, cu o mândrie nejustificată. Îi place să fie independent, uneori chiar singur.

FOTO: facebook

Citeste și:

Avertisment ONU privind războiul din Ucraina: Prețurile la alimente ar mai putea crește cu încă 22%

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri