Vladimir Putin, discurs înfiorător: „Am o mulțime de arme”

Vladimir Putin a amenințat că va distruge Occidentul și a declarat că „nu blufează' într-un discurs înfricoșător.

Liderul rus a spus că va folosi „toate mijloacele de care dispunem” împotriva Occidentului, pe care l-a acuzat nejustificat de comiterea unui „șantaj nuclear”. Vladimir Putin are la dispoziție o armată masivă de două milioane de soldați pe care îi poate mobiliza în orice moment.

„Țara noastră dispune, de asemenea, de diverse mijloace de apărare, iar în unele componente mai avansate decât cele ale țărilor NATO. Când integritatea teritorială a țării noastre este amenințată, vom folosi toate mijloacele de care dispunem pentru a apăra Rusia și poporul nostru, nu este o cacealma. Cetățenii ruși pot fi siguri că integritatea teritorială a patriei noastre, independența și libertatea noastră vor fi asigurate prin toate mijloacele de care dispunem.

Cei care încearcă să ne șantajeze cu arme nucleare ar trebui să știe că vânturile pot sufla în direcția lor. Aceasta nu este o cacealma', a declarat Vladimir Putin într-un discurs șocant, potrivit The Sun.

Ministrul britanic de Externe, Gillian Keegan, a declarat pentru Good Morning Britain că amenințarea lui Putin trebuie luată în serios.

„Este o amenințare serioasă, este una pe care a mai făcut-o și pe care ar putea să o facă din nou. Recomandăm să rămânem calmi în acest moment.(…) Ne aflăm în această situație pentru că rușii au invadat ilegal Ucraina. Ne vom opune acestui lucru. Nu putem ceda în fața agresiunii, amenințărilor și intimidării', a spus ea.

Liderul a afirmat în mod fals că a răspuns la amenințările unor înalți oficiali NATO anonimi „cu privire la posibilitatea de a folosi arme de distrugere în masă, arme nucleare, împotriva Rusiei”.

Vladimir Putin a precizat că prin teritoriu rusesc se referă la zonele invadate din Ucraina, unde va organiza în zilele următoare referendumuri false privind aderarea la imperiul Kremlinului. A anunțat, de asemenea, „mobilizarea parțială” a 300.000 de rezerviști.

„Pentru a ne proteja Patria, suveranitatea și integritatea teritorială. Pentru a asigura siguranța poporului nostru și a oamenilor de pe teritoriile eliberate. Consider că este necesar să sprijin sugestia Ministerului Apărării și a Statului Major General privind declararea mobilizării parțiale în Rusia”, a mai spus Vladimir Putin.

În urma acestei mișcări, „actualii rezerviști… toți cei care au servit în forțele armate, au anumite profesii militare și experiență relevantă” ar fi chemați la datorie. De asemenea, Putin a afirmat că țările occidentale încearcă să „blocheze” independența așa-numitelor republici populare din estul Ucrainei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri