Vlad Grigorescu, înlocuit la iUmor. Cine va prezenta emisiunea alături de Șerban Copoț?

Cine va prezenta emisiunea iUmor alături de Șerban Copoț

După patru sezoane în care a prezentat emisiunea de divertisment iUmor, Vlad Grigorescu a fost înlocuit. Sezonul cu numărul șase aduce o schimbare pentru fanii emisiunii, show-ul având un nou co-prezentator care va lucra alături de Șerban Copoț.

Vlad Grigorescu, înlocuit la iUmor. Cine va prezenta emisiunea alături de Șerban Copoț?

Magicianul Vlad Grigorescu părăsește emisiunea iUmor, acesta fiind înlocuit de Dan Badea. Comediantul care a urcat de mai multe ori pe scena iUmor în calitate de invitat special va fi din acest sezon gazda emisiunii, alături de Șerban Copoț.

Filmările pentru noul sezon au început deja, iar noul membru al echipei a întâmpinat o serie de dificultăți, mărturisind că noul rol este mult mai solicitant decât cel de simplu invitat.

“E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi! Încerc să nu am prejudecăți și nu judec pe nimeni, doar vreau să înțeleg motivația fiecăruia de a urca pe scenă. Sigur, la o astfel de emisiune te aștepți să întâlnești oameni dezinvolți, dar Șerban mi-a spus că s-ar putea să existe și concurenți cu care nu o să am ce să vorbesc și, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puțin blocat”, a povestit Dan Badea.

La fel cum s-a întâmplat și în sezoanele trecute, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt în continuare în căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Pentru a trece mai departe, concurenții trebuie să primească două “Thumbs up”, după care vor putea fi votați de către telespectatori.  Câștigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală.

Foto: facebook 

Citește și:

Premiile Oscar 2019, lista nominalizărilor. Acestea sunt filmele care au intrat în cursa pentru râvnitele statuete

Care a fost cea mai citită carte în anul 2018?

Gianina din Las Fierbinți într-un rol așa cum nu ai crezut vreodată

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse