Viscolul și ninsorile abundente nu se opresc! Veștile meteorologilor pentru următoarele ore nu sunt deloc bune

Vremea rea a blocat traficul din Capitală și se circulă din ce în ce mai greu. Meteorologii nu vin cu vești bune pentru orele următoare. Sunt în vigoare un cod galben și unul portocaliu de viscol.

Cod galben până la ora 20

Vor fi ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, iar vremea va fi deosebit de rece, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. În cea mai mare parte a Moldovei, în estul Olteniei și local în nordul Munteniei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și de Curbură va continua să ningă și să se depună strat nou de zăpadă.

Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45 – 55 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va depăși 60 – 65 km/h, în special pe litoral.

Vremea se va menține deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzația de frig.

În jumătatea de est a Munteniei, în Dobrogea și în cea mai mare parte a Moldovei ninsorile vor continua, dar vor fi în diminuare ca intensitate. Vântul va mai avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 45 – 55 km/h, temporar de peste 60 km/h în Bărăgan, viscolind și spulberând  zăpada și diminuând vizibilitatea. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte.

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzația de frig.

În cursul nopții de vineri spre sâmbăta (23/24 martie) în estul și în sud-estul țării, vor mai fi intensificări ale vântului, cu 35 – 45 km/h, spulberând zăpada depusă.

Cod portocaliu până la ora 15

Va fi viscol, ninsori abundente și vizibilitate scăzută. În cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei și în sudul Moldovei va continua să ningă abundent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 50 – 60 km/h și temporar 65 – 70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și diminuând vizibilitatea.

Foto: shutterstock.com, captură meteoromania.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cod portocaliu de ninsoare și frig în 14 județe ale țării și în București. Până când este valabilă avertizarea meteorologilor?

Se va lansa o nouă emisiune la Antena Stars! Prezentatoarea va fi Andra Trandaș

Ionela Prodan, internată de urgență la spital în stare gravă! Medicii au spus familiei că trebuie să se aștepte la ce e mai rău

Andrei Gheorghe va fi incinerat. Când și unde își pot lua „rămas bun” de el cei care l-au admirat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri