Vica Blochina, operată de urgență! Ce a pățit vedeta?

Vica Blochina a ajuns de urgență la spital, iar la scurt timp, medicii au luat decizia de a o opera. Ce a pățit vedeta și care este starea ei de sănătate în prezent?

Vica Blochina este o persoană foarte activă, iubește sportul, dar va fi nevoită să stea departe de orice activitate fizică în perioada imediat următoare. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor pentru o problemă apărută la picior, iar aceștia au decis că este nevoie de intervenție chirurgicală.

Vica Blochina, operată de urgență! Ce a pățit vedeta?

Ceea ce părea o simplă fractură s-a dovedit a fi o problemă mult mai gravă, având în vedere că la scurt timp după ce a ajuns la spital, Vica Blochina a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul piciorului.

Inițial, medicii au folosit un ghips provizoriu până în momentul intervenției chirurgicale. Vica Blochina a vrut să își țină la curent prietenii virtuali cu evoluția stării ei de sănătate, postând mai multe filmulețe înainte și după operație.

În momentul în care a ajuns la medic, vedeta a mărturisit că este pentru prima oară când se află într-o astfel de situație, aceasta apelând la ajutorul cadrelor medicale doar atunci când și-a dorit mici modificări legate de aspectul fizic.

“Nu am avut probleme de sănătate niciodată. Am făcut operații doar de înfrumusețare.”, a spus Vica Blochina.

Fără să ofere prea multe detalii referitoare la starea ei de sănătate, Vica Blochina a postat un filmuleț imediat după ce a ieșit din sala de operație, semn că totul a decurs bine și că va urma o perioadă de recuperare.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Vica Blochina.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Oana Roman, vacanță la Roma cu familia. Prietenii virtuali au criticat-o dur: Te-ai dus să ne aduci virusul?'

Mirela Vaida, probleme serioase de sănătate. A făcut anunțul pe facebook: Nu-i coronavirus! E…'

Ultimul turneu al legendarei Whitney Houston se va realiza cu tehnologia SF

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete