Ultimul turneu al legendarei Whitney Houston se va realiza cu tehnologia SF

Legendara vedetă Whitney Houston, care a murit în anul 2012 după o supradoză de droguri, a lăsat o indestructibilă amprentă pe scena industriei muzicale. Ultimul turneu al legendarei Whitney Houston se va realiza cu tehnologia SF

Și în timpul vieții, dar și după decesul prematur – care i-a șocat pe fanii ei și nu numai -, muzica lui Whitney s-a vândut, difuzat și a fost accesată la fel de bine și de intens. Este cea mai bună dovadă a faptului că a fost și continuă să fie apreciată, și că cel mai probabil nu va fi uitată prea curând. Părerea generală este că viața frumoasei cântărețe de culoare s-a sfârșit prea devreme (a murit la vârsta de 48 de ani) și că mai avea încă foarte multe de oferit pe plan muzical și, cine știe, poate și cinematografic.

Interesul pe care publicul continuă să îl arate cântăreței i-a dat o idee cumnatei starului. Pat Houston, care a fost managerul lui Withney, a pus la cale un turneu în care va concerta… o hologramă a vedetei. Turneul se intitulează „O seară cu Withney' și a stârnit puternice controverse în mediul online. Utilizatorii sunt furioși, considerând că un astfel de spectacol este o totală lipsă de respect față de viața, munca și moștenirea starului.

Primele videoclipuri de previzualizare se pare că au fost deja făcute publice, de vreme ce unii utilizatori din mediul online și-au exprimat indignarea. Ei susțin că holograma nu arată deloc real, că nu seamănă sub nicio formă cu Withney, iar imaginea este înfiorătoare și umilitoare pentru memoria ei.

Fanii vedetei dar și simpli utilizatori de social media au pus degetul pe rană și au acuzat-o pe Pat Houston – cea care este producătoarea turneului hologramei fostei sale cumnate – că vrea să profite de pe urma morții ei.

Moartea lui Withney Houston a fost doar începutul unui lanț de tragedii care i-au urmat. La numai trei ani după decesul ei, în 2015, fiica acesteia, Bobbi Kristina Brown, a murit într-un centru de îngrijiri paliative, la vârsta de doar 22 de ani. Tânăra se afla în comă indusă după ce anterior fusese găsită inconștientă în baia vilei sale din Atlanta.

Cel mai recent deces care a avut loc printre cei care i-au fost – mai mult sau mai puțin – apropiați vedetei din „The bodyguard', a avut loc la începutul acestui an. Rapperul Nick Gordon, fostul iubit al lui Bobbi Kristina (considerat responsabil de moartea unicei fiice a legendarei cântărețe) a murit la vârsta de 30 de ani tot ca urmare a unei supradoze de droguri.

Foto> Shutterstock

Citeste si>

Cum arată fiica regretatului actor Dem Rădulescu? Irina și-a făcut recent debutul în film!

Cum arăta Michael Jackson înainte să moară? Autopsia artistului, publicată la 10 ani de la moartea acestuia!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete