Oana Roman, vacanță la Roma cu familia. Prietenii virtuali au criticat-o dur: “Te-ai dus să ne aduci virusul?”

Dintr-o destinație preferată de o mulțime de persoane, Italia s-a transformat rapid în țara pe care majoritatea oamenilor o evită în această perioadă, totul din cauza coronavirusului. Oana Roman face excepție de la regulă și a decis să plece în vacanță la Roma alături de fiica ei și Marius Elisei, gest pe care prietenii ei virtuali l-au criticat dur. 

Vacanța la Roma alături de familie este una pe care Oana Roman a planificat-o în urmă cu mai mult timp, după cum chiar ea a povestit în mediul online, însă problemele de sănătate ale fetiței ei au împiedicat-o pe vedetă să plece în concediu.

Oana Roman, vacanță la Roma cu familia. Prietenii virtuali au criticat-o dur: “Te-ai dus să ne aduci virusul?”

Având în vedere că problemele de sănătate s-au rezolvat, Oana Roman a plecat alături de cei dragi într-o minivacanță, în destinația care se află de câteva zile pe buzele tuturor: Italia. Mai exact, cei trei se află la Roma, iar din fotografiile postate pe contul de instagram reiese că Oana Roman este mai fericită ca niciodată.

“Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm, oamenii nu sunt deloc panicați, e plin de turiști, nu e nicio urmă de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi . Mâine mergem la Vatican.”, a scris Oana Roman pe facebook imediat ce a ajuns la Roma.

Cu toate că situația pare sub control și că nu ar exista motive de îngrijorare cu privire la infectarea cu coronavirus, decizia Oanei Roman de a pleca în vacanță într-un loc considerat periculos a stârnit revolta mai multor prieteni virtuali.

“Te-ai dus să ne aduci virusul ? Frumos din partea ta !”

“Să te vedem cu ce ajungi în țară când toate zborurile din Italia au fost anulate. Informați-vă!.”, sunt doar două dintre comentariile pe care Oana Roman le-a primit.

Chiar dacă în majoritatea comentariilor Oana Roman a fost apreciată pentru felul în care arată, au existat și persoane care au fost deranjate de destinația aleasă de vedetă, aceasta fiind acuzată că poate aduce temutul coronavirus în România.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Oana Roman.

Foto:  facebook, instagram

Citește și:

Mirela Vaida, probleme serioase de sănătate. A făcut anunțul pe facebook: Nu-i coronavirus! E…'

Ultimul turneu al legendarei Whitney Houston se va realiza cu tehnologia SF

Cum arăta Michael Jackson înainte să moară? Autopsia artistului, publicată la 10 ani de la moartea acestuia!

Vezi și: Simptome coronavirus – cum se manifesta si cum se transmite virusul 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete