Mirela Vaida, probleme serioase de sănătate. A făcut anunțul pe facebook: “Nu-i coronavirus! E…”

Săptămâna nu a început într-o notă pozitivă pentru Mirela Vaida. Deși a apărut la TV zâmbitoare, de fapt, vedeta are probleme serioase de sănătate.

Mirela Vaida nu este într-o formă fizică prea bună, lucru pe care a ținut să îl împărtășească și prietenilor virtuali. Prezentatoarea de televiziune are mare încredere în leacurile tradiționale, astfel că s-a lăsat pe mâna soacrei ei pentru a se vindeca rapid.

Mirela Vaida, probleme serioase de sănătate. A făcut anunțul pe facebook: “Nu-i coronavirus! E…”

În timp ce noul coronavirus a semănat panică la nivel mondial, oamenii luând măsuri de precauție pentru a-și proteja organismul, Mirela Vaida s-a ales cu o otită care îi provoacă dureri puternice. Purtând un batic pe cap, vedeta a postat pe contul de socializare o fotografie care confirmă că starea sa de sănătate nu este una bună, explicând ce măsuri a luat pentru a trata această problemă de sănătate.

Dacă mulți ar fi dat fuga rapid la cea mai apropiată farmacie, Mirela Vaida a decis să apeleze la leacurile vechi, lăsând-o pe soacra ei să o trateze cum știe mai bine.

“Nu-i coronavirus! E otită… M-a băgat soacră-mea sub tratament băbesc: țuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub căciulă!!Miros ca un cârnat! N-are cum să mă atace vreun virus. S-au speriat și copiii.. Și, totuși, tratamentul ăsta o da roade sau a vrut să râdă soacră-mea un pic de mine…?”, a scris Mirela Vaida, într-o postare pe contul de facebook.

Deși este vorba despre o problemă serioasă de sănătate, postarea scrisă într-o manieră ironică a stârnit amuzamentul prietenilor virtuali ai vedetei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mirela Vaida.

Foto: facebook

Citește și:

Ultimul turneu al legendarei Whitney Houston se va realiza cu tehnologia SF

Cum arată fiica regretatului actor Dem Rădulescu? Irina și-a făcut recent debutul în film!

Cum arăta Michael Jackson înainte să moară? Autopsia artistului, publicată la 10 ani de la moartea acestuia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete