Adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu! Cum se simte fostul președinte după ce s-a anunțat că ar fi bolnav

Încă de la începutul lunii decembrie a anului trecut au circulat în presă mai multe zvonuri car spuneau că starea de sănătate a lui Ion Iliescu nu este tocmai bună. Se pare că situația ar fi cu totul alta.

Conform ultimelor informații apărute recent, se pare că starea lui Ion Iliescu nu se confruntă, de fapt, cu probleme medicale grave. Ba chiar dimpotrivă, fostul președinte se simte chiar destul de bine, iar recent a făcut o petrecere în familie pentru a aniversa un eveniment important din viața lui.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

La finalul anului trecut, surse România TV au spus că Ion Iliescu avea probleme locomotorii, iar din această cauză nu mai putea să iasă din casă. Totul a pornit de la faptul că fostul președinte a lipsit de la mai multe evenimente importante, cum au fost parada militară de 1 decembrie și înmormântarea Regelui Mihai I.

Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta. Câteva persoane apropiate lui spun că Iliescu este într-o formă bună, ba chiar își face zilnic exercițiile pe bicicletă medicinală.

„Ion Iliescu se simte bine, nici gând să nu poată să meargă! Din contra, nu a renunțat la mișcarea să obișnuită și în continuare face sport! O dovadă clară că este sănătos o reprezintă și faptul că, în urmă cu câteva zile, el a sărbătorit cei 65 de ani de căsătorie cu soția Nina! Evenimentul, unul simplu, în familie, a avut o mare încărcătură emoțională, iar fostul șef al statului a fost în mare forma', au dezvăluit oameni apropiați lui Ion Iliescu, pentru stirilekanald.ro.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ion Iliescu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Ion Iliescu a ajuns de urgență la spital! În ce stare se află fostul președinte al României

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu! Fostul președinte a suferit un accident

Ion Iliescu are probleme serioase de sănătate! Fostul președinte nu mai poate să iasă din casă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri