Vedete care nu își folosesc numele de botez. Ce scrie în buletinele lor?


Cu toate că sunt celebre în toată lumea, aceste vedete nu își folosesc numele de botez. Au ales să fie cunoscute în spațiul public sub o altă denumire, astfel că nimeni nu le-ar recunoaște dacă ar fi strigate pe numele din buletin.

Pare greu de crezut, dar Brad Pitt, Irina Shayk sau Demi Moore sunt doar câteva dintre celebritățile care au refuzat să fie cunoscute în public după numele de botez, fiecare motivându-și diferit alegerea.

Vedete care nu își folosesc numele de botez. Ce scrie în buletinele lor?

1. Marilyn Monroe

Norma Jean Mortensen este un nume care nu spune nimic, însă asta scria în buletinul lui Marilyn Monroe, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Vedeta a fost sfătuită să își schimbe numele din buletin pentru că era prea greu de pronunțat, ajungându-se astfel la numele de scenă: Marilyn Monroe.

2. Alicia Keys

Pe celebra cântăreață Alicia Keys o cunoaște o lume întreagă, însă puțini sunt cei care știu că numele ei real este Alicia Augello Cook. Cântăreața și-a dorit un nume de scenă sonor, iar prima ei variantă a fost Alicia Wild, însă mama vedetei s-a opus categoric, considerând că acest nume nu i se potrivește și că îi va face pe ceilalți să creadă că este vorba despre o dansatoare la bară. Ulterior a ajuns la varianta Alicia Keys, cu referire la clapele pianului.

3. Irina Shayk

Numele real al cunoscutului fotomodel din Rusia, Irina Shayk, este Irina Valeryevna Shaykhlislamova, dar pentru că era greu de reținut și pronunțat, numele de familie al acesteia a fost scurtat.

4. Brad Pitt

Nici Brad Pitt nu a devenit celebru folosindu-se de numele din buletin. În actul de identitate al actorului scrie: William Bradley Pitt.

5. Lady Gaga

A devenit cunoscută sub numele de scenă Lady Gaga, însă numele pe care părinții l-au ales pentru ea este unul mult mai complicat. În realitate, Lady Gaga poartă numele Stefani Joanne Angelina Germanotta.

6. Rihanna

Chiar dacă a ales ca numele de scenă să coincidă cu unul din cele care există și în buletin, numele complet ar artistei este Robyn Rihanna Fenty.

7. Emma Stone

Emma Stone a fost nevoită să găsească un alt nume sub care să fie cunoscută și asta pentru că la Hollywood exista o altă persoană care purta numele ei. Astfel, din Emily Jean Stone, actrița a devenit simplu: Emma Stone.

8. Natalie Portman

Natalie Portman s-a născut în Israel, iar la botez a primit numele Neta-Lee Hershlag. După ce s-a mutat în SUA, actrița a decis să își schimbe numele de familie cu cel de fată al bunicii sale, devenind astfel Portman, în timp ce Neta-Lee s-a transformat în Natalie.

9. Whoopi Goldberg

La botez, actrița a primit numele Caryn Elaine Johnson, dar în toată lumea este cunoscută ca Whoopi Goldberg, alegând să poarte acest nume de scenă.

10. Demi Moore

Numele ei real este Deme Gene Guynes, dar actrița a decis să păstreze numele de familiei al primului ei soț, Freddy Moore, chiar și după divorț.

11. Helen Mirren

Ilyena Lydia Mironoff este numele din buletin al celebrei Helen Mirren, însă ulterior, tatăl actriței a decis să schimbe numele de familie în Mirren, iar pentru o pronunție mai ușoară și Ilyena s-a transformat în Helen.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Vedete născute în luna septembrie

Trăsăturile oamenilor care poartă numele Alexandru și Alexandra

Cum arată orașul Caracal. Imagini din localitatea al cărei nume s-a aflat, vara aceasta, pe buzele tuturor

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri