Valentine’s Day – Cum iubesc românii

Cum iubesc romanii

Pentru peste 80% dintre românii singuri, 14 februarie reprezintă o zi specială.

Potrivit unui site de dating, 48% dintre români își doresc să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților, însă sunt singuri, în timp ce restul o marchează oricum.

Mai mult decât atât, potrivit unui site de dating, un procent similar ia în considerare să iasă la o primă întâlnire chiar de Ziua Îndrăgostiților, marcând astfel într-un mod romantic un posibil început de relație.

Valentines Day – Cum iubesc românii

“Începutul anului este o perioadă a căutărilor pentru cei mai mulţi români singuri, aceştia încercând să-şi găsească un partener pe site-urile de dating. Este unul dintre motivele pentru care în această perioadă se înregistrează atât valori crescute de trafic, cât şi o dinamică diferită în interacţiunile dintre membri. Chiar singuri, cei mai mulţi şi-ar dori să sărbătorească Valentines Day şi aproape jumătate dintre aceştia chiar o fac, uneori cu o prima întâlnire cu cineva întâlnit online”, a precizat Flori Dragomir, vicepreşedinte şi co-fondator al site-ului.

Românii își fac cont pe 3 site-uri de dating

În căutarea unui partener, unii nu ezită să intre pe mai mult de un site de dating. Astfel, în timp ce 48% susțin că au ales un site de dating pentru a-și găsi un partener, 20% au declarat că au conturi pe două site-uri de dating, în timp ce 8% se află pe trei site-uri de dating. 22% pe de altă parte spun că sunt în căutarea dragostei nu doar online, ci și offline.

Prima întâlnire

Pentru prima întâlnire, 52% preferă să iasă la o cafea, în timp ce 40% aleg o plimbare dacă vremea o permite. Motivul pentru care aleg astfel de întâlniri în detrimentul ieşirii la un film sau în club este că îşi doresc să afle cât mai multe lucruri despre partener şi să decidă astfel dacă vor să meargă mai departe.

 

Foto:shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii