Urări de Constantin și Elena, cele mai frumoase cuvinte de felicitare

 

Astăzi 21 mai Biserica Ortodoxă îi sărbătoreşte pe Sfântul Împărat Constantin cel Mare şi pe mama sa, Elena, iar cei care poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena nu sunt deloc puțin în România.

Ești într-o pană de inspirație și nu știi ce mesaje să dai prietenilor, cunoscuților sau celor dragi care astăzi își sărbătoresc ziua numelui?

Urări de Constantin și Elena, cele mai frumoase cuvinte de felicitare

Iată câteva idei:

Dragă Elena:

“O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Visele și dorințele tale să devină realitate. La mulți ani!”

“Oamenii îți urează multe lucruri de ziua numelui. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată tristă și întotdeauna fericită. La multi ani!”

“Îti urez La Mulți Ani și multă sănătate. Dumnezeu să te binecuvanteze și să-ți dea puterea de a face lucruri minunate în continuare.”

“Îti urez să fii sănătoasă, plină de energie și inspirație, să te simți mereu apreciată și iubită! Rezultate maxime în tot ceea ce faci, căldură și dragoste în suflet.”

“Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și impliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La mulți ani!”

“Visele zilei de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!”

“Îți doresc să știi ce cauți în viață, să-ți dai seama când ai găsit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericită. La mulți ani!”

Dragă Costin/Costel/Constantin

“Îti doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani.”

“Chiar dacă programul mă ține departe de tine preț de câteva ore, îti doresc ca astăzi de ziua numelui să primești toată atenția pe care o meriți și numai gânduri bune. Să zâmbești mult și să îți amintești că oamenii devin mai frumosi și mai sexy de la an la an.”

“Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubit si sa ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!”

“Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!”

“Să ai parte de cât de multă fericire îţi poate cuprinde inima, de cât de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani!”

Foto: 123rf

Citeste și:

Sfinții Constantin și Elena. Tradiții și superstiții pe care trebuie să le respecți dacă vrei să-ți meargă bine

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri