Unde fugim de-acasă în weekend? “Păzea că vine Apocalipsa”

Unde fugim de-acasă în weekend? “Păzea că vine Apocalipsa”

Joi, 21 februarie, ora 20:00

“Păzea că vine Apocalipsa” este o comedie despre oameni, așa cum se arată ei când se apropie Sfârșitul Lumii: cu temeri și regrete, dorințe și speranțe.

Păzea că vine Apocalipsa' este o comedie savuroasă despre veşnicele cusururi şi slăbiciuni omeneşti. Autorii au ales ca subiect al ironiei o galerie pestriţăde personaje: un cuplu de parveniţi şi amantul aferent, un bulibaşă piranda lui şi dealerul local de aceeaşi etnie, un mire, o mireasă şi o soacră mare, un preot, o fată smintită şi un terorist care se căieşte pentru faptele sale. Toti se confruntă cu tensiunea unui moment unic în istoria omenirii: sfârşitul lumii. Ca atare trebuie să descopere în scurtul timp rămas ce vor din toată inima și cu adevărat să facă, sau să găsească răspunsuri pentru întrebările care îi macină.

Opt actori cunoscuți și îndrăgiți de voi vor da viață acestor eroi simpatici și ciudați, vă vor face să râdeți cu lacrimi și poate vă vor inspira să trăiți din plin, măcar pentru 90 de minute ca și cum acestea ar fi ultimele.

Distribuția: Constantin Zamfirescu, Cătălin Marin, Lavinia Stoica, Isabela Iacupovici, Ada Palade, Jean Lemne si Emil Mitrache

Regia Artistică și texte: Melia Marin Cherchez

Bilete online pe http://bit.ly/teatrulindart, prin SMS la nr-ul de telefon: 0724.304.593 sau cumpărate de la locația InDArt (Colței 44) de luni până duminică între orele 12:00-20:00.

Notă: Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei. Acestea pot fi achiziționate doar de la intrare cu rezervare în prealabil.
—————-
Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber