Hai la teatru! Hai la joacă! BluParty dă startul stagiunii de spectacole de teatru pentru cei mici!

Hai la teatru! Hai la joacă! BluParty dă startul stagiunii de spectacole de teatru pentru cei mici!

BluParty organizează de peste 13 ani evenimente de succes pentru copii și este întotdeauna în căutare de noi moduri de a-i distra pe cei mici. Pentru că artele dramatice sunt activități care nu doar că îi pot amuza pe copii, dar le pot transmite multe învățături valoroase, BluParty a lansat un nou proiect – o stagiune cu spectacole de teatru create special pentru cei mici.

Echipa BluParty dă startul noului proiect Hai la teatru! Hai la joacã!, prin care vrea să aducă în atenția prichindeilor spectacole de teatru marca BluParty, create cu multă dăruire și pline de idei creative și interactive.

După ce au răsfoit cărți cu povești, cei de la BluParty au așternut idei creative și interactive, menite să transpună atât pe copii, cât și pe adulți într-un univers al fanteziei.

Proiectul este realizat cu sprijinul Teatrului InDArt, care a pus la dispoziție spațiul de joc pentru desfășurarea reprezentațiilor.

Programul artistic include atât spectacole pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani, cât și spectacole pentru prichindeii care abia descoperă lumea, cu vârste sub 4 ani. Iată care sunt câteva dintre spectacolele pe care cei de la BluParty le pregătesc pentru cei mici:

Pinocchio Super-Eroul

Acest spectacol interactiv și original îl aduce în prim plan pe Pinocchio, unul dintre cele mai longevive personaje ale copilăriei.

Cei mici îl vor ajuta pe îndrăgitul personaj să salveze lumea din ghearele maleficului vrăjitor Maki, iar pe parcurs vor descoperi ei înșiși cum să devină supereroi.

Plin de umor, culoare și muzică, spectacolul conține elemente moderne, care reușesc să aducă această poveste clasică în epoca contemporană. După vizionarea acestui spectacol, Pinocchio va ocupa un loc de cinste printre eroii micuților, alături de personaje consacrate din benzile desenate.

Distribuția:

  • Alma Costin
  • Vasile Revnic
  • Valentin Paraschivu/Cătălin Popa

Regizor: Gina Lazăr

Kids Mim Show

Kids Mim Show este un spectacol interactiv, ce conține elemente de mimă, care vor stârni amuzamentul micuților.

Mim și Mimi sunt doi frați care au preferințe complet diferite: în timp ce Mimi iubește jocurile copilăriei, fratele ei, Mim, este fascinat de jocuri electronice. Fiecare dintre ei va încerca să îl convingă pe celălalt că hobby-ul lui este cel mai tare, într-o competiție plină de energie și dinamism. Copiii vor fi implicați în poveste și vor avea chiar ocazia să urce pe scenă alături de actorii BluParty.

Distribuția:

  • Alma Costin
  • Vasile Revnic

Regizor: Cristian Lefter/ Gina Lazăr

Slinky Boy

Ca să fie siguri că și cei mai mici copii se pot bucura de această nouă inițiativă, cei de la BluParty au adăugat în program și un spectacol potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 0 și 4 ani.

Spectacolul Slinky Boy îi va duce pe micuți într-o călătorie senzorială în care îl vor avea alături pe personajul omonim, Slinky Boy. Acesta a fost obligat de către un vrăjitor să trăiască într-un tub mare și colorat, drept pedepsă pentru că spărgea foarte multe baloane.

Slinky Boy va pleca într-o aventură senzorială, iar în calea sa va întâlni iarna, apa, focul și va învăța câte ceva despre taine ale vieții precum responsabilitatea, prietenia, curajul.

Distribuția:

  • Radu Pocovnicu

Regizor: Radu Pocovnicu

Dacă vreți să petreceți timp alături de micuții voștri și să le insuflați pasiunea pentru teatru de la o vârstă fragedă, BluParty vă invită în fiecare duminică la teatrul InDArt, pentru a redescoperi magia copilăriei.

Verifică programul și află cum poți să rezervi bilete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber