Una dintre cele mai inedite declarații de dragoste! Este uimitor ce s-a întâmplat

Dragostea este inventivă! Că la noi (și nu numai) sunt pline zidurile de inscripții și desene grafitti, e floare la ureche. O adolescentă și-a declarat iubirea pe Marele Zid chinezesc. Ce ți-e și cu dragostea asta…

O adolescentă din China a avut proasta inspirație să scrie un mesaj de dragoste pentru iubitul ei, cu grafitti, pe Marele Zid chinezesc. Și la fel de prost inspirată a fost și atunci când și-a fotografiat isprava și a postat fotografiile pe o rețea de socializare (Weibo, echivalentul chinez al Twitter-ului).

Nu numai că a atras furia internauților, dar a atras totodată și atenția poliției. Utilizatorii rețelei de socializare au pus-o pe adolescentă la… zid pentru gestul ei de vandalism față de monumentul antic. Chiar dacă Li – așa se numește fata – a realizat că a greșit „lăudându-se' cu isprava ei și a șters în scurt timp postarea, a fost deja prea târziu.

Furioșii salvaseră fotografiile, hotărâți să o dea pe mâna poliției. Una dintre fotografii era un selfie pe care puștoaica și-l făcuse într-un loc pitoresc situat de-a lungul zidului. În cealaltă fotografie se vedea foarte clar cum pe cărămizile unuia dintre turnurile de veghe ale Marelui Zid erau scrise două nume (al ei și al iubitului ei) și desenată o inimă. Textul care însoțea fotografiile era „Vreau ca Marele Zid să știe că încă te iubesc, foarte, foarte mult…'.

Faptul că postarea ei a devenit virală, nu i-a adus niciun câștig. Dimpotrivă. Când probabil că a realizat ce consecințe pot decurge din fapta ei, nu numai că a șters postarea dar și-a schimbat și numele contului.

Personalul care se ocupă de întreținerea site-ului istoric a declarat că daunele provocate siteului istoric de fată nu sunt substanțiale. Din fericire, o echipă de profesioniști a putut înlătura de pe zid declarația de dragoste. „Credem că s-a scris cu o bucată de calcar și am putut șterge folosind doar apă', au declarat surse din cadrul biroului de management al Marelui Zid.

Chiar și așa, adolescenta va trebui să suporte rigorile legii pentru fapta sa care este considerată pe bună dreptate ofensatoare. Pînă la urmă Marele Zid este o comoară a culturii chineze, devenită și una dintre cele șapte minuni ale lumii moderne.

Marele Zid Chinez s-a redeschis publicului de la sfârșitul lunii martie, după ce a fost închis aproape trei luni din cauza pandemiei de coronavirus. De la 1 mai este permisă și vizitarea interioarelor turnurilor de veghe.

Foto: pixabay.com

Vezi şi 10 locuri unde să îți ceri iubita de soție!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri