Una dintre cele mai frumoase femei ale lumii a pierdut lupta cu cancerul. A murit la doar 45 de ani!

Chelsi Smith, una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, a pierdut lupta cu cancerul. Cea care a câștigat competiția Miss Univers în anul 1995 a murit la doar 45 de ani.

Chelsi Smith a pierdut lupta cu cancerul. A murit la doar 45 de ani!

Chelsi Smith a fost diagnosticată cu cancer la ficat și după ce a dus o luptă grea împotriva bolii, fotomodelul s-a stins, vestea decesului îndurerându-i pe toți cei care i-au fost aproape acesteia. Shanna Moakler, un alt fotomodel de succes și care a concurat alături de Chelsi Smith, a transmis un mesaj emoționant.

“Cu greu pot scrie despre asta. Am aflat vestea că buna mea prietenă s-a stins. Nu știu cum să exprim cât de amuzantă, iubitoare și inteligentă era! Era atât de deșteaptă. Pentru că strălucea, ea mi-a schimbat viața. Dacă nu ar fi fost ea, frumusețea și energia ei, destinul ei incredibil, nu aș fi fost unde sunt astăzi. Chiar și când s-a îmbolnăvit a fost pozitivă și niciodată nu a încetat să zâmbească. Am plâns și ea m-a înveselit. Așa a fost ea. Chelsi, nu voi uita niciodată nopțile și discuțiile noastre lungi, cântecele, luptele, visele…Spectacolul nu va mai fi niciodată la fel, lumea și inima mea nu vor mai fi niciodată la fel. Voi păstra în suflet ultima conversație cu tine, mi-aș fi dorit să fi fost o prietenă mai bună și să fi făcut mai multe lucruri. Știu că tu ai fost făcută pentru lucruri mult mai mari decât această lume ți-a oferit. Vizitează-mă în vise regină, îmi vei lipsi și îmi vor lipsi tachinările noastre inteligente. Te iubesc!”, a scris Shanna Moakler pe instagram.

Chelsi Smith a câștigat competiția Miss Univers în anul 1995, aceasta fiind declarată cea mai frumoasă femeie a lumii. Înainte de a câștiga acest concurs de frumusețe, Chelsi Smith a fost aleasă și Miss USA.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Chelsi Smith.

Foto: facebook

Citește și:

Mesajul emoționat al unei cunoscute prezentatoare. Ce s-a întâmplat la scurt timp după postarea pe twitter?

Cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților la nuntă. Urmarea? Refuzul invitaților a dus la anularea nunții

O fetiță de 13 ani cu piciorul amputat ne predă o lecție de viață incredibilă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete