Un tânăr taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină. Avea numai 33 de ani…

Din toate colțurile lumii cuprinse de pandemie vin povești cutremurătoare. Un tânăr taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină. Avea numai 33 de ani…

Tragedia s-a petrecut în Marea Britanie. Bărbatul, pe nume Ayub Akhtar, efectuase o cursă în care luase o femeie care a tușit în repetate rânduri pe parcursul acesteia. După doar câteva zile a început să se simtă rău și le-a spus rudelor că se teme că a contractat virusul. Într-o săptămână starea lui s-a deteriorat și a început să prezinte simptomele de COVID-19. Tânărul a fost internat în spital în stare gravă și după o săptămână a murit. „Sunt cu adevărat speriat. Roagă-te pentru mine', a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis fratelui său, Yasser, de pe patul de spital. 'Totul s-a întâmplat atât de repede… Starea lui de sănătate s-a deteriorat extrem de rapid', a povestit acesta cu lacrimi în ochi. Fratele taximetristului a mai spus că în primele zile bărbatului îi era aproape permanent frig. Atât de frig încât a fost nevoie să pornească instalația de încălzire din casă, pentru a-i asigura confortul. 'Îl auzeam noaptea cum tușea îngrozitor și se chinuia să respire. Când am constatat că aproape se sufoca, am alertat serviciul de urgență și a fost preluat imediat', își amintește el. Tânărul a fost inițial internat în Spitalul Mayday din Croydon și apoi transferat la Spitalul St. George, Tooting, unde a și murit. „Nu l-am mai văzut de când l-au luat de acasă, dar știam că este foarte rău. Îi trimiteam mesaje și abia a doua zi reușea să îmi răspundă la ele', a spus fratele taximetristului.

Ayub Akhtar locuia în sudul Londrei, în Norwood, împreună cu mama și frații săi și nu suferea de nicio boală cronică. De șapte ani practica taximetria și muncea din greu pentru a-și întreține familia. Avea de gând să se căsătorească, să-și întemeieze o familie. N-a mai apucat… „Acum, că el nu mai este, totul e foarte greu. Vrem să le mulțumim celor tuturor celor care l-au îngrijit până în ultima clipă, pentru tot ce au făcut pentru el. Cred că este cumplit să vadă oameni murind în acest fel', a mai spus bărbatul. Familia a fost devastată de faptul că nu i s-a permis să îl vadă și nu a putut fi înmormântat așa cum cere tradiția musulmană, după o zi sau cel mult două.

O asociație a taximetriștilor și-a exprimat indignarea față de faptul că acestora nu li se asigură măsuri de protecție, în condițiile în care este imposibil de menținut o distanță de doi metri între șofer și client.

Sursa foto >  https://www.facebook.com/JanazaAnnouncement

Citeste și:

EXCLUSIV AVANTAJE: Care este tratamentul pentru COVID-19? Dr. Anatol Burlacioc: „Este o schemă dată de medicii din Franța'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse