Un român șochează internetul cu imaginile lui în photoshop

Am intrat deja într-o nouă eră a fotografiei. Retușurile pe care ni le facem la selfie-uri sunt demodate… Pentru cei care vor să-și impresioneze urmăritorii pe Instagram au apărut noi modalități de exprimare. Un român de-al nostru, care-și semnează creațiile AndreiXPS, a reușit deja să stârnească reacții puternice în social media, de fiecare dată când postează o fotografie “regândită” de el, după principii și idei proprii și extrem de originale.

AndreixpsSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

 

Gata cu retușarea selfie-urilor!  Un artist român, cunoscut pe rețelele de socializare ca „andreixps', a dus deja selfie-urile la un alt nivel, unul extrem iar imaginația lui s-ar putea să șocheze.

Autoportretele sale suprarealiste se învârt în jurul său în cele mai neașteptate și ciudate moduri. Punându-și cu pricepere propriile părți ale corpului în locurile greșite și încorporând obiecte și alimente de zi cu zi, el realizează fotografii originale care stârnesc reacții dintre cele mai diverse.

După ce vezi fotografiile îți dai seama că Andreixps este stăpânul absolut al Photoshop-ul și cu ajutorul lui își desăvârșește ideile nebunești și bizare…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BV©∆ (@andreixps)

Despre inventivitatea și creativitatea românilor se vorbește astăzi la superlativ, mai ales în domeniile care deschid noi orizonturi către artă și exprimare artistică. Iar viitorul pare că și-a adjudecat deja câștigătorii: vor fi cei care s-au adaptat perfect tehnologiei și care jonglează nestingheriți cu toate pârghiile prin care pot ajunge la cât mai mulți oameni. Nici nu contează dacă îți place, dacă înțelegi mesajul sau dacă ți se adresează. Important este să contrarieze și să stârnească reacții.

Foto: Facebook

Citeste și:

Mare Ți-e grădina, Doamne!!! Uite cum se protejează străinii de Covid-19

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse