Un pescar a prins o ciudățenie cu chip de om și corp de pasăre

O creatură marină asemănată cu monstrul Stranger Things a fost identificată după ce un videoclip devenit viral a lăsat spectatorii nedumeriți.

Creatura bizară pare să fi fost trasă din apă de către un pescar, deși nu este clar exact unde a fost prinsă.

Un videoclip distribuit pe TikTok de Natalia Vorobok arată animalul căzând pe o punte, afișând un tentacul lung și alte două anexe mai scurte. Creatura de culoare cenușie părea să aibă gura căscată, precum și branhii acolo unde tar fi putut fi ochii ei.

Internauții au fost complet derutați de creatură, iar mulți dintre ei erau curioși să afle ce este. Un utilizator al rețelelor sociale a descris-o ca pe o „veveriță de mare', în timp ce alții l-au comparat cu Demogorgon din Stranger Things de la Netflix.

Deși creatura pare cu siguranță că ar putea fi de pe altă planetă, specialiștii au confirmat oficial că este de pe Pământ. Potrivit a1.ro, expertul David Ebert, care studiază rechini, a declarta că animalul este un batoid mascul, acesta ghidându-se după cartilajele lui.

„Acesta este un batoid, un animal adult – vă puteți da seamă după clemele sale – dar pare că s-a încurcat în plasa de pescuit, ceea ce îi conferă un aspect contorsionat.', a explicat Ebert, conform Snopes.

pescarSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Mai mult decât atât, acesta a declarat că animalul pare a fi „subdezvoltat', însă nu din cauza otrăvirii, la prima vedere se poate observa că aripile batoidului au fost prinse în plasa de pescuit.

@natalie1526n

Please, dont let this drop! This is what we caught on Coney Island #fyp

♬ Stranger Things (Main Theme) – I Love TV Themes

„Este interesant să găsești tipuri neobișnuite de creaturi care nu au mai fost văzute până acum în ocean și din moment ce doar 5% din acestea au fost explorate până acum, probabil există încă multe animale care trăiesc acolo, pe care încă nu le-am văzut sau descoperit', a mai spus expertul de la Ocean Conservation Trust pentru Unilad.

Un pește batoid are corpul plat, turtit, iar înotătoarea pectorală vine ca o prelungire a capului. Gura și cinci orificii branhiale sunt situate pe partea ventrală, iar pe partea din spate sunt cei doi ochi.

Aceștia au pe partea ventrală gura și 5 orificii branhiale. Partea superioară a corpului acoperită cu solzi lungi este de culoare mai închisă, iar pe partea dorsală a capului se află ambii lor ochi.

Foto: Captura Tik Tok, 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse