A apărut revista Avantaje ediția de aprilie 2021

Cu ediția de aprilie a revistei Avantaje vă introducem în lumea boemă și puțin cunoscută a creatorilor de frumos, fie că sunt poeți, cum este Svetlana Cârstean, pictori contemporani precum Mazerschi Georgian sau sculptori de trup, ca doamna doctor Ina Isac, chirurg plastician.

Este aprilie, luna primenirii casei și a trupului. Renunțăm la obiceiuri rele și grele și aducem în camerele unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului, culoarea.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, așteaptă cu nerăbdare să-și ia revanșa pentru perioada de pauză impusă de pandemie. Vocea ei nu va trece neobservată în întreaga Europă…

DOSARUL SPECIAL al lunii aprilie vă aduce în prim-plan prezentul și viitorul în diagnosticul și tratamentul cancerului în România.

Tristețea îți dă târcoale? Vremea schimbătoare, lipsa mișcării în aer liber și înstrăinarea de tot ce altădată îți aducea vibrații în suflet te doboară? Terapeuții au câteva ponturi pentru tine.

Planurile de vacanță nu sunt pe deplin ruinate… nu atâta timp cât vrei să-ți descoperi țara în lung și-n lat. Bucovina cu tradițiile ei străvechi, Sibiul etern și Vama Buzăului unde peisajul selenar de la Vulcanii Noroioși este mereu altul, mereu surprinzător. Planifică-ți un weekend de vis alături de cei dragi!

Ești unul din marii iubitori de pisici? Știi să descifrezi limbajul corporal al pisicii tale? Află ce vrea să-ți transmită pisica ta :)))

Nu ignora și nu amâna vizita la ginecolog și examenul anual Babeș-Papanicolau. Leziunile de col uterin vorbesc despre modificările care se regăsesc la nivelul colului uterin. Riscul oncogen pândește…

Testimonialul lunii: cum a reușit o asistentă medicală să-și scadă nivelul colesterolului fără să apeleze la medicația specifică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse