Minodora a scăpat de problemele cu greutatea: „Am slăbit 20 de kilograme, mai vreau 6-7. Doctorul spune că mănânc prea des”

Minodora și-a dorit mereu să aibă o siluetă de invidiat, așa că de multe ori a încercat să țină o mulțime de diete. Rezultatele nu au fost cele pe care și le-a dorit, așa că în urmă cu acum aproximativ opt luni, cântăreața a apelat la o operație de micșorare a stomacului.

Minodora a scăpat de problemele cu greutatea

Acum, Minodora este mulțumită de felul în care arată, a reușit să scape de 20 de kilograme și susține că mai are foarte puțin de slăbit.

„Aș vrea să mă apuc de sport un pic, pentru că nu am făcut sport de când m-am operat și e bine să faci sport pentru tonifiere. Nu am făcut absolut deloc că nu am avut timp. Am făcut în schimb trei luni de masaj.

De operație sunt mulțumită, mai am de slăbit 6-7 kilograme și este ceea ce mi-am propus. Am vrut să slăbesc în jur de 30 de kilomagre, am dat jos 20, nu cred că mai vreau încă 10, mai vreau 6 – 7. Mă simt foarte bine, dar am avut la un moment dat câteva carențe de vis a vis de vitamine, chiar foarte mari, dar s-au reglat. Eu cred că așa mâncam și înainte, puțin și des, nu am mâncat niciodată mult, dar înainte asimilam. Chiar puțin mănânc acum, dar mănânc des. Doctorul mi-a spus că mănânc prea des, îmi spune să stau la masă o oră, dar nu pot. Dar acum mânânc 4 – 5 guri și m-am săturat. Trebuie să stai 5 – 10 minute, chiar dacă te-ai săturat, să se așeseze, apoi iar să mănânci. Mănânc și fast food, nu am nicio reținere de la dulciuri, de la nimic,' a mărturisit Minodora, în cadrul emisiunii „Agenția VIP', de la Antena Stars.

Pentru a vedea cum arată acum Minodora, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a slăbit Minodora 22 de kilograme în doar 8 luni: „Nu am făcut deloc „foamea', nu m-a durut stomacul de foame niciodată'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete