Cine este noul iubit al Angelinei Jolie? Actrița l-a dat uitării pe Brad Pitt

Chiar dacă toată lumea spera în împăcarea celor doi, la un an de la divorț, Angelina Jolie este pregătită să își refacă viața. Presa din afară vorbește deja despre o nouă relație a actriței, speculând că aceasta ar fi depășit momentele delicate prin care a trecut, imediat după divorțul de Brad Pitt. 

Despărțirea Angelinei Jolie de Brad Pitt i-a făcut pe fanii celor doi să suspine, aceștia fiind considerați unul dintre cuplurile solide de la Hollywood. Chiar dacă s-a speculat că cei doi ar lua în calcul o eventuală împăcare, informațiile recente înlătură orice posibilitate ca Brad Pitt și Angelina Jolie să mai formeze un cuplu.

Cine este noul iubit al Angelinei Jolie?

Janet Charlton, blogger şi scriitoare, a afirmat că Angelina Jolie ar avea o relație cu Elon Musk, cei doi cunoscându-se în urma campaniilor umanitare în care s-au implicat. În plus, ziarul Blick' a publicat un articol în care se vorbește despre o întâlnire secretă între cei doi, în Las Vegas.

Cei doi sunt împreună, dar nu vor ca lumea să ştie că au o relație”, a spus Janet Charlton,  citată de ziarul Blick', conform one.ro.

Elon Musk are 46 de ani și este un cunoscut miliardar. Acesta a avut o relație cu Amber Heard, dar care s-a terminat după doar un an. Chiar dacă Angelina Jolie nu a confirmat aceste informații, presa speculează că în viața frumoasei actrițe ar exista cineva și asta pentru că aparițiile sale publice sunt tot mai înfloritoare în ultima perioadă. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Angelina Jolie și Elon Musk.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Regina disco a anilor 80: uite cum arată astăzi C C Catch

Ea este femeia din spatele succesului său! Cum arată soția lui Ernest?

Cum arătă Cheloo în tinerețe: „Am avut părul lung, chiar ondulat!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete