Cum se simte Olga Tudorache după ce ieri a ajuns de urgență la spital? Medicii au spus care este starea de sănătate a “doamnei teatrului românesc”

Cum se simte Olga Tudorache după ce ieri a ajuns de urgență la spital? Medicii au spus care este starea de sănătate a “doamnei teatrului românesc”

Olga Tudorache le-a dat mari emoții tuturor celor ce o îndrăgesc. Ieri dimineață, actrița a fost internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, asta după ce a fost găsită leșinată în casă.

Deși la început s-a vorbit despre o suspiciune de atac cerebral, actrița, care mâine va împlini 88 de ani, a fost supusă mai multor investigații amănunțite, iar medicii au descoperit că era vorba doar despre o lipotimie. Referitor la starea actuală de sănătate a “doamnei teatrului românesc', medicii au declarat că aceasta este supravegheată și se încearcă găsirea celui mai adecvat tratament.

Scopul internării este evaluarea stării de sănătate şi stabilirea celei mai adecvate atitudini terapeutice', au declarat oficialii de la Spitalului Elias, potrivit news.ro, citați de cancan.ro.

Olga Tudorache este una dintre actrițele de seamă ale teatrului românesc, dar care s-a făcut remarcată și în lumea fimului. De-a lungul carierei, aceasta a interpretat roluri ca Vitoria Lipan în filmul 'Baltagul' sau mama lui Mihai Viteazu, în filmul cu același nume, dar și nenumărate personaje în piese de teatru ca „Richard al II-lea , „Cadavrul viu sau „Efectul razelor gamma asupra anemonelor.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Lidia Buble a spus adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au certat, în direct! Ea s-a supărat şi l-a dat afară: „Hai, du-te de aici!'

Aniversare de neuitat pentru Lorelai Moșneguțu. Cum și-a serbat ziua de naștere?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete