Un copil din județul Botoșani a ajuns la spital după ce a luat foc în timpul orelor

Scene inimaginabile au avut loc într-o sală de clasă din localitatea Flămânzi, județul Botoșani. Un băiat de 17 ani a fost dus de urgență la spital, după ce a luat foc chiar în timpul orelor.

Conform publicației Monitorul de Botoșani, totul a pornit de la spray-ul inflamabil folosit pentru ștergerea tablelor magnetice. Conform directoarei Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu, Mihaela Ștefănucă, băiatul ar fi șters tabla, apoi ar fi luat spray-ul pentru a șterge și ce a scris pe bancă. De altfel, totul s-a petrecut în timpul unei ore ținute chiar de directoare, când aceasta i-a lăsat nesupravegheați timp de câteva minute.

Colegii băiatului susțin că și-a dat singur foc, după ce a pulverizat spray pe propriile haine. Ei explică faptul că ar fi încercat să-i ia bricheta, moment în care s-a produs și scânteia.

Conform directoarei, vorbim, în acest caz, despre o persoană cu nevoi speciale: „Problema este că acest copil este cu CES (copiii cu nevoi educaționale speciale), are retard mintal, are multe probleme. Nu poți să-ți dai seama dacă realitatea lui are vreo treabă cu realitatea mediului înconjurător'.

Din Botoșani la Iași

Elevul a fost stabilizat la transferat la Iași.

„Pacientul prezenta arsuri pe fața anterioară torace, regiunea cervicală și cea mentolieră, la nivelul mandibulei. Suprafața arsă 18-20%, iar gradele de arsură sunt de 2-3 și pe o mică suprafață chiar gradul 4, în zona sternului. În urma consultării cu colegii de la chirurgie plastică cu colegii de la Clinica Sfânta Maria Iași, s-a decis transferul pacientului. Starea generală la predarea pacientului la ambulanță era relativ bună, era conștient, cooperant, nu punea probleme deosebite. A fost trimis cu o ambulanță cu medic în condiții optime. Expunerea la flacără a fost scurtă pentru arsura de gradul 3-4, deci nu a ars foarte mult timp', a spus medicul Cătălin Mihailiuc.

După ancheta Poliției se va stabili cine va fi tras la răspundere pentru acest incident petrecut în timpul orelor de curs.

Citește și: Gestul disperat al mamelor din Ucraina

Foto: Monitorul de Botoșani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri