Un adevărat exemplu de ambiție! Cum arată modelul care a defilat pe podium fără un picior?

Brenna Huckaby este un adevărat exemplu de ambiție. După ce a fost diagnosticată cu o boală gravă, osteosarcom, tânăra și-a pierdut un picior, dar acest lucru nu a împiedicat-o să urce pe podium și să defileze în costum de baie.

Cum arată modelul care a defilat pe podium fără un picior?

Percepția tinerei despre frumusețe s-a modificat radical de-a lungul anilor, dar mai ales după ce a devenit mamă. Deși foarte multe persoane ar putea crede că amputarea piciorului ar fi putut să fie momentul  de cotitură în viața tinerei, de fapt, nașterea este cea care a schimbat-o complet.

“Nu m-am simțit întotdeauna confortabil cu corpul meu. Când eram adolescentă, purtam de fiecare dată șorturi peste costumul de baie. Mi-era frică de ceea ce oamenii ar putea crede despre mine pentru că mă gândeam prea mult la asta. Abia după ce am născut-o pe fiica mea mi-am dat seama că trupul meu este mai mult decât un obiect. Acesta a fost momentul în care mi-am dat seama că trupul meu este un instrument, un instrument puternic care mă duce dintr-o experiență în alta. Odată ce mi-am dat seama de asta mi-am iubit în cele din urmă trupul.”, a spus Brenna Huckaby, potrivit independent.co.uk.

Brenna Huckaby și-a pierdut piciorul în anul 2010, atunci când a fost diagnosticată cu osteosarcom, cel mai întâlnit tip de cancer osos. În ciuda problemelor de sănătate, Brenna Huckaby și-a dorit să reprezinte femeile cu dizabilități într-un mod corect. Astfel, aceasta a defilat pe podium doar în costum de baie, având o atitudine pozitivă, hotărâtă și un zâmbet larg pe față.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Brenna Huckaby, modelul care a defilat pe podium fără un picior.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Copiii își băteau joc de ea pentru că suferea de albinism. Cu trecerea anilor, soarta s-a întors în favoarea ei

Această femeie a descoperit secretul tinereții! Cei ce o întâlnesc cred că este vorba despre o glumă când își dezvăluie vârsta

Scrisoarea emoționantă a unei femei răpuse de cancer. Ce mesaj îi transmite în fiecare an soțului ei?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate