Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie au dovedit răbdare și tărie de caracter. Pe măsură ce se apropie de Zodia Leului, Racii sunt tot mai îndrăzneți. Tu cum reacționezi în fața obstacolelor?

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie
CAMILLA PARKER BOWLES, Ducesă de Cornwall

Camilla Rosemary Shand s-a născut pe 17 iulie 1947, în Londra. Ambele nume de familie pe care le poartă sunt din timpul precedentei căsătorii. Primul soț se numea Andrew Parker Bowles. Căsătoria lor a durat din 1973 până în 1995, când au divorțat. Din această căsătorie, au rezultat doi copii.

Tom Parker Bowles a fost botezat de Prințul Charles de Wales, actualul tată vitreg. Tom are acum 43 de ani. Este journalist și autor de cărți specializat pe arta culinară. Este căsătorit și are doi copii.

Laura Lopes poartă numele soțului ei, Harry Lopes. Laura a studiat istoria artei și marketing. Deține o galerie de artă, London’s Eleven.

Camilla s-a născut într-o familie de mici burghezi, fără ascendență nobilă. După o carieră militară, tatăl ei a devenit om de afaceri. Se știe, însă, despre o străbunică maternă a Camillei că a fost amanta regelui Edward VII.

Încă din copilărie, i-a plăcut foarte mult să citească. Colegii de școală o descriu ca pe o fată deosebit de inteligentă, plină de magnetism și încredere în sine. A studiat, de asemnea, în Elveția și în Franța. Este o cunoscătoare avansată a limbii și culturii franceze.

A avut joburi destul de modeste. A lucrat ca secretară la diverse firme. Cândva, la sfârșitul anilor 60, l-a cunoscut pe Andrew Parker Bowles. Acesta era ofițer în Blues and Royal, o unitate de cavalerie de elită. A fost o relație platonică, după rigorile vremii. Și nu a fost una constantă. În 1970, relația s-a interupt, pentru că Parker Bowles a devenit interesant de Prințesa Anne, sora Prințului Charles. Dar, pentru că țintea prea sus, s-a întors la Camilla, cu care s-a căsătorit în 1973. În 1995, au divorțat în bună înțelegere.

Relația cu Prințul Charles a început după ce, în 1971, s-au cunoscut la unul dintre evenimentele la care participau amândoi. S-au înțeles foarte bine, s-au împrietenit, apoi au început să se vadă în privat. Acest lucru era cunoscut de toată lumea.

În 1973, Prințul Charles a plecat cu Marina Regală într-o călătorie de lungă durată. În urma lui, Camilla s-a măritat. Dar se pare că el nici un i-a cerut să-l aștepte. Ea ce putea să creadă? Se speculează că acea călătorie a fost pusă la cale de regina mamă, tocmai cas ă-l îndepărteze pe prinț de Camilla.

În 1979, se pare că Charles și Camilla și-au reluat relația. S-a întâmplat cu consimțământul tacit al lui Andrew Parker Bowles. Acesta, la rândul lui, se vedea cu o altă femeie. În 1981, Charles s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer, după dorința familiei regale. Și au trait amândoi nefericiți, până la divorțul din 1996. Camilla divorțase cu un an înainte.

Acum erau amândoi liberi, dar presa, poporul și familia regală erau împotriva relației lor. Abia în 2002, Regina Elisabeth II a invitat-o pe Camilla la un evenimet prilejuiot de Jubileul încoronării. Iar în 2005, la opt ani după moartea Prințesei Diana, Charles și Camilla s-au căsătorit. Prin căsătorie, Camilla un a dobândit titlul de Prințesă de Wales. Acesta i-a rămas pentru totdeauna rezervat Dianei. Camilla a devenit Ducesă de Corn wal.

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie
ANGELA MERKEL

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie

Angela Dorothea Merkel s-a născut pe 17 iulie 1954, la Hamburg. Din anul 2005, este cancelarul Germaniei. Este liderul Uniunii Creștin-Democrate, de centru-dreapta. Este descrisă ca liderul de facto al Uniunii Europene și cea mai puternică femeie din lume.

Încă în copilărie, Merkel s-a mutat cu familia în Germania de Est. La 32 de ani, a obținut un doctorat în chimie. A lucrat în cercetare. A intrat în politică în primele zile după căderea zidului din Berlin, în 1989. După reunificarea Germaniei din 1990, cariera ei politică a fost susținută de cancelarul Helmut Kohl. A deținut diverse portofolii de ministru în guvernul condus de Kohl. În 2005, a devenit prima femeie cancelar a Germaniei.

Este la a doua căsătorie, cu un chimist care încearcă să păstreze un profil discret. Cancelarul Merkel un are copii. Soțul ei are doi fii dintr-o căsătorie anterioară.

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie
DONALD SUTHERLAND

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie

1935 Donald McNichol Sutherland, actor Canadian, s-a născut pe 17 iulie 1935. Din cariera sa care se întinde pe mai mult de 50 de ani, amintim filmele:

 • The Dirty Dozen (1967)
 • M*A*S*H (1970)
 • Fellini’s Casanova (1976)
 • 1900 (1976)
 • Invasion of the Body Snatchers (1978)
 • Ordinary People (1980)
 • Eye of the Needle (1981)
 • JFK (1991)
 • Outbreak (1995)
 • A Time to Kill (1996)
 • Without Limits (1998)
 • The Italian Job (2003)
 • Cold Mountain (2003)
 • Pride & Prejudice (2005)
 • Aurora Borealis (2006)
 • Jocurile foamei (2012–2015)
 • Polițiști fără frontier (2013-2015)

A primit două Globuri de Aur, din opt nominalizări, și un Primetime Emmy Award. De asemenea, un Premiu Oscar pentr întreaga actvitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber