Copiii își băteau joc de ea pentru că suferea de albinism. Cu trecerea anilor, soarta s-a întors în favoarea ei

copiii își băteau joc

Joanne Dion este o tânără englezoaică de 21 de ani care suferă de albinism. Albinismul este o tulburare congenitală caracterizată prin absența pigmetului din piele, ceea ce face ca pielea și părul să fie foarte deschise la culoare. 

https://www.instagram.com/p/Bf1W2trhqa5/?hl=ro&taken-by=joannedion_

Copiii își băteau joc de ea poreclind-o “Casper” sau “Shrek”

Conform www.aufeminin.fr, în copilărie, Joanne fusese ținta bătăii de joc a colegilor ei. Pentru ei, nu mai era Joanne, ci “fantoma”, “Casper”, “pudra de talc”, “vampirul” sau “Shrek”.

Deși era un copil puternic, Joanne simțise că a ajuns la capătul puterilor. A fost momentul în care s-a gândit să-și pună capăt zilelor. “Eram un copil puternic, încrezător, dar încrederea mea a fost pusă serios la încercare. Îmi era peste puteri să înțeleg de ce colegii mei mă percep negativ. Mă detestam din cauza asta. Am suferit de anxietate și depresie. Îmi amintesc că plângeam în somn și nu voiam să mă trezesc a doua zi pentru a merge la școală.”

Citeste si Această femeie a descoperit secretul tinereții! Cei ce o întâlnesc cred că este vorba despre o glumă când își dezvăluie vârsta

Din fericire, iubirea și susținerea părinților ei au ajutat-o să-și depășească traumele. În afară de asta, într-o zi, a avut o revelație: “Ești un om valoros, ești mult deasupra a ceea ce crezi tu că ești”.

https://www.instagram.com/p/BfMMg1ghjdC/?hl=ro&taken-by=joannedion_

Lucrurile bune li se întâmplă oamenilor care învață să aibă răbdare

Într-o zi, pe când se afla la cumpărături, Joanne a fost remarcată de un fotograf, care i-a propus o ședință foto. De aici și până la o carieră de manechin nu a fost decât un pas. Pentru ea, ceea ce i se întâmpla era ceva nebunesc.

Joanne era, în sfârșit, fericită, dar și uimită că lumea modei o accepta așa cum este. “Sunt foarte surprinsă pentru că, pe vremea când eram necunoscută, am avut o grămadă de experiențe negative din cauza celor din jur. De când sunt manechin, am avut parte de un număr infim de comentarii negative. Nu voi putea fi model toată viața, dar profit de această perioadă să-mi cultiv personalitatea, competențele și impactul asupra oamenilor.”

https://www.instagram.com/p/BdTK63pB7W_/?hl=ro&taken-by=joannedion_

Citeste si 

Povestea tragică a unei tinere de 28 de ani care a murit după ce a fost îmbălsămată de vie

Scrisoarea emoționantă a unei femei răpuse de cancer. Ce mesaj îi transmite în fiecare an soțului ei

Sursa foto: instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate