Scrisoarea emoționantă a unei femei răpuse de cancer. Ce mesaj îi transmite în fiecare an soțului ei?

Scrisoarea emoționantă a unei femei răpuse de cancer

În anul 2011, Kate Granger a fost diagnosticată cu o formă rară și foarte agresivă de cancer. Boala a fost localizată la nivelul cavității abdominale și chiar dacă a început rapid chimioterapia, femeia a decis ca după doar un an să oprească tratamentul.

Kate Granger era medic și pentru că și-a dorit să își facă în continuare meseria, acesta a decis să renunțe la tratamentul pe care îl lua pentru a stopa cancerul cu care fusese diagnosticată. În 2012, aceasta a renunțat la chimioterapie, iar în anul 2016, la doar 34 de ani, aceasta a fost răpusă de boală.

Scrisoarea emoționantă a unei femei răpuse de cancer

Pentru că știa că această afecțiune se dezvoltă tot mai mult și că viața ei este în pericol, înainte să moară, Kate Granger s-a asigurat că toate lucrurile din viața ei sunt aranjate. Dorindu-și să îi fie în fiecare an aproape soțului ei, cu ocazia zilei de naștere, femeia a scris mai multe scrisori de dragoste adresate acestuia, pe fiecare dintre ele fiind precizată dată în care trebuia deschisă.

Soțul acesteia, Chris Pointon, a ținut să facă public gestul emoționant al soției sale și a publicat pe contul său de twitter una dintre scrisorile primite din partea soției.

“Pentru dragul meu, 

Acum la 40 de ani minunați. A dispărut tot părul? Te iubesc și o să o fac mereu la fel de mult”, a fost mesajul pe care femeia l-a scris special pentru aniversarea soțului ei, potrivit independent.co.uk.

Bărbatul a mărturisit că gestul soției sale îl emoționează și că prin această modalitate, ea reușește să îi fie de fiecare dată aproape.

“Este evident emoționant, dar motivul pentru care împărtășesc acest lucru este pentru a-i face pe oameni să se gândească. Dacă trec prin ceva asemănător, acest lucru le poate oferi idei. Este o modalitate de a păstra amintirile vii”, a mărturisit Chris Pointon.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Povestea tragică a unei tinere de 28 de ani care a murit după ce a fost îmbălsămată de vie. Cum a fost posibil?

Ochiul ei era roșu și a decis să meargă la spital. După ce au consultat-o, medicii au avut un șoc

Experiența traumatizată a unei femei care și-a pus unghii false și a fost la un pas să își piardă un deget. Uite ce s-a întâmplat

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate