Această femeie a descoperit secretul tinereții! Cei ce o întâlnesc cred că este vorba despre o glumă când își dezvăluie vârsta

femeie secretul tinereții

O femeie din China poate afirma cu tărie că a descoperit secretul tinereții. La 50 de ani, Liu Yelin arată ca o adolescentă, iar atunci când apare în public alături de fiul ei, oamenii exclud din start relația mamă-fiu și o cataloghează ca fiind iubita acestuia.

Atenția acordată aspectului fizic le ajută pe multe femei să mascheze trecerea anilor și să pară chiar cu 4-5 ani mai tinere decât vârsta lor reală, dar această femeie din China a reușit să o performanță greu de egalat. Nu este de mirare că de fiecare dată când își spune vârsta din buletin, celor din jur le este foarte dificil să creadă că nu este vorba despre o glumă.

跟着我的沙滩装风格!选择我的三大海外朋友,为最好的夏季时尚造型!感谢你们的时尚潮流! Following my beachwear style! Choosing my Top 3 Overseas Friends for the best summer fashion pose-off! Thank you friends for the fashion act! 😎👙⛱ #chunli #chun_li #fitnesslove #beachphotography #beachphotoshoot #fitnessgoal #fitnessgoddess #fabulousfit #strongfit #modelfit #modelfitness #fitnessmodeling #fitfashion #fitforfashion #fashionfit #fitstrong #modelstyle #modellifestyle #fashionisto #instafashionista #instafashionist #covermodel #fashionfabulous #modelmayhem #modelshoot #modelshot #fashionmodelling #fashionmodeling #freelancemodel #modelingagency

A post shared by 刘叶琳 Liu Yelin 👸 (@queenyelin) on

Chiar dacă a împlinit 50 de ani, Liu Yelin pare cu aproape 30 de ani mai tânără și nu doar aspectul fizic o ajută, ci și felul în care gândește. Cu toate că natura a fost foarte generoasă cu ea, Liu Yelin nu lasă lucrurile să vină de la sine, iar secretul tinereții ei constă în adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos și din care sportul nu lipsește niciodată. Pe contul său de instagram, femeia postează în mod constant fotografii prin care încearcă să motiveze și alte femei să își acorde mai mult timp și să se ocupe de felul în care arată.

“Îmi împărtășesc povestea pentru că vreau să încurajez mai multe femei să facă exerciții fizice, asta pentru a se simți mai frumose și mai încrezătoare. Vreau să rămân frumoasă chiar și atunci când o să am 80 de ani”, a spus Liu Yelin, potrivit indy100.com.

Foto: instagram

Citește și:

Scrisoarea emoționantă a unei femei răpuse de cancer. Ce mesaj îi transmite în fiecare an soțului ei?

Povestea tragică a unei tinere de 28 de ani care a murit după ce a fost îmbălsămată de vie. Cum a fost posibil?

Elsa Bădănac are o meserie interzisă' femeilor: este una dintre cele două femei mecanici de locomotivă din România

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate