Ultimele imagini publice cu Olga Tudorache. Fotografiile sunt cutremurătoare

 

Olga Tudorache a muritSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Olga Tudorache a murit, la vârsta de 88 de ani. Marea actriță s-a stins din viață astăzi, după o luptă grea cu boala. Ea a fost internată pentru o perioadă bună de timp la Spitalul Elias, la secția de Terapie Instensivă. Acum lumea teatrului este în doliu și mai mulți actori cunoscuți și-au exprimat regretele. 

Iată comunicatul oficial de la Spitalul Elias care anuțat moartea actriței Olga Tudorache:

„Cu adâncă părere de rău Spitalul Universitar de Urgență Elias, anunță trecerea în neființă a celei care a fost o Mare Doamnă a Teatrului Românesc, Dna. Olga Tudorache. Dânsa s-a stins în liniște în Secția de Terapie Intensivă a spitalului, în cursul nopții dinspre 17 spre 18 octombrie 2017. Dumnezeu să o aibă în pază', au transmis reprezentanții Spitalului Elias.

Ultima apariție publică a actriței Olga Tudorache

În urmă cu patru ani, marea actriță Olga Tudorache a avut ultima sa apariție publică, potrivit libertatea.ro. În anul 2013, Olga Olga Tudorache a fost decorată de Casa Regală a României. De asemenea, în anul 2006,  regretata actriță a fost decorată și de fostul preșesinte Traian Băsescu.

Una dintre imagini este extrem de emoționantă pentru că Olga apare alături de Prințesa Margareta. Cu toate că boala și bătrânețea își puseseră deja amprenta pe fizicul său, marea actriță a rămas senină, păstrându-și aceeași aură de mare doamnă a scenei românești.

„Nu sunt o stâncă ce nu poate fi clintită, rece, lucidă, cum păr. Nenorocirea este că nu sunt cum par și că foarte repede omul își da seama de asta. Aspectul exterior mi se trage, cred, din faptul că am fost și am rămas o mare timidă. De aici, felul meu de a mă purta față de interlocutor, de aici senzația de inaccesibil', a spus Olga Tudorache, la acea vreme.

Pentru a vedea imaginile de la ultima apariți publică a actriței Olga Tudorache, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: casaregala.blogspot.ro, Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

A murit Olga Tudorache. Marea Doamnă a Teatrului Românesc avea 88 de ani

Cum se simte Olga Tudorache după ce ieri a ajuns de urgență la spital? Medicii au spus care este starea de sănătate a doamnei teatrului românesc'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri