Trupa Gipsy Kings revine în România pentru a susţine două concerte – Când şi unde vor avea loc

Trupa Gipsy Kings revine în România pentru a susţine două concerte.

Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru weekend-ul 1-2 martie, avem noi o idee pentru tine. În București și Iași se va cânta “Bamboleo” ori “Baila me” la unison cu solistul Paco Baliardo și trupa sa Gipsy Kings.

La începutul lunii martie, celebra trupă Gipsy Kings vine în România, unde va susţine două concerte, unul în premieră la Iași şi unul în Bucureşti.

Celebra formaţie Gipsy Kings, cu legendarul Paco Baliardo, co-fondatorul trupei, va concerta în premieră la Sala Polivalentă din Iași pe data de 1 martie 2019 şi la Berăria H din Bucureşti, în data de 2 martie 2019.

Trupa Gipsy Kings revine în România

GIPSY KINGS sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba', „Bamboleo,”Volare” sau “Escucha me” și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor ’80. Cu peste 18 milioane dealbume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume (“Savor Flamenco” – 2014), GIPSY KINGS este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Paco Baliardo este co-fondator și membru GIPSY KINGS, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată în Iași, pe 1 martie 2019, la Sala Polivalentă.

Trupa Gipsy Kings revine în România, Bucuresti

Biletele pot fi cumpărate online de pe bilete.ro și yellowtickets.ro, dar și fizic din magazinele InMedio și Germanos sau direct de la Berăria H.

 

Foto: shutterstock. com; Pr;

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse