(P) Esențiale la ceremonia de botez – ce articole trebuie să conțină trusoul?

(P) Esențiale la ceremonia de botez – ce articole trebuie să conțină trusoul?

Ceremonia specifică de botez nu poate fi realizată fără a avea la îndemână o serie de articole, necesare atât pentru bebeluș, cât și pentru preot. De achiziționarea acestuia, respectiv a unui trusou care să le conțină pe toate, se vor ocupa nașii de botez.

Cei care își iau această responsabilitate trebuie să cunoască o serie de aspecte cu privire la cum pot alege un trusou botez potrivit. Despre ce trebuie că conțină acesta și rolul pe care fiecare articol îl joacă în cadrul ceremoniei găsesc cei interesați informații mai departe. Sunt oferite de specialiștii Couture Bebe, care pun la dispoziție și o gamă variată de trusouri pentru botez, cu posibilitatea de personalizare.

Trusoul pentru botez și ce trebuie să conțină acesta

Potrivit tradiției, de achiziționarea unui trusou botez trebuie să se ocupe nașii. Acesta trebuie să includă setul de hăinuțe în formula completă, alături de lumânările de botez, cruciulițele, prosopelul pentru bebeluș, cel cu care preotul se va șterge pe mâini, săpunelul, sticluța pentru mir, pânza de mir, fașa, batista.

Desigur, chiar dacă este responsabilitatea nașilor de a se ocupa de ceea ce ține de trusou, aceștia se pot sfătui și cu părinții legat de asta, pentru a avea siguranța unei alegeri potrivite. De altfel, recomandări și soluții găsesc cei ce vor să meargă la sigur vizavi de o asemenea achiziție și pe couturebebe.ro. Cert este că, în funcție de anotimp, trebuie să se asigure că dispun de toate cele necesare în biserică. Trusoul trebuie adaptat pe cât posibil și condițiilor meteo.

Fiecare dintre elementele menționate mai sus, cele care trebuie să fie conținute de trusou, joacă un rol bine determinat. De preferat este a evita orice nu pare calitativ, respectiv ce transmite o estetică îndoielnică.

Contează calitatea materialelor pe care articolele trusoului le au la bază. Spre exemplu, prosoapele trebuie să fie din fibre dense, calitative, pentru a absorbi eficient apa, când copilul este scos din cristelniță. Numai apoi bebelușul va putea fi îmbrăcat cu hăinuțele speciale pe care nașii le-au pregătit. De preferat este ca materialul de bază al acestora să fie bumbacul, material natural cunoscut pentru proprietățile sale deosebite de protecție, dar mai ales pentru eficiența cu care favorizează ventilația aerului, deci după cum permite pielii sensibile a copilului să respire.

Avantajele personalizării trusoului

Merg pe varianta personalizării cei care doresc să pună amprenta personalității și a originalității asupra ceremoniei de botez. Un trusou pentru botez personalizat este un pas în acest sens, iar Couture Bebe, producător și furnizor cu experiență, vine în întâmpinarea nașilor nu doar cu opțiuni de actualitate, elegante, estetice, dar și cu varianta personalizării.

Mizează pe aceasta cei care doresc să facă diferența în ceea ce privește botezul finuței/al finuțului lor. Recomandarea celor de la Couture Bebe este de a opta pentru culorile vedetă ale anului, de a le alege și în raport cu celelalte decorațiuni și articole tematice ale petrecerii. Cert este că indiferent de preferințe și stil, magazinul satisface orice preferințe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial