Trucul de 20 de minute al Victoriei Beckham pentru a învinge balonarea

Balonarea este una dintre cele mai inconfortabile experiențe, făcând oamenii să se simtă lenți, letargici, și complet indispuși. În plus, efectele asupra formei corpului sunt dezastruoase.

Victoria Beckham are o cură secretă pentru momentele în care se simte balonată, și durează doar 20 de minute. Mama celor patru copii spune că îi place să facă o baie cu sare, împărtășind: „Harper îmi pregătește adesea o baie cu sare Epsom când ajung acasă de la serviciu'.

Balonarea este adesea cauzată de retenția de apă din corpul nostru, iar magneziul, care se găsește adesea în sărurile de baie, ajută la eliminarea lichidelor din organism.

Magneziul ajută la eliminarea toxinelor și a excesului de lichide din piele, rezultând, se pare, o burtă mai plată.

„O modalitate excelentă de a-ți crește nivelul de magneziu este să-l absorbi prin piele într-o baie cu sare. Baia făcută în ape balneare bogate în magneziu este o terapie tradițională pentru multe afecțiuni. Doar adăugați o mână de fulgi de magneziu în apa de baie, întindeți-vă și relaxați-vă timp de 20 până la 30 de minute', a explicat dr. Sarah Brewer, director medical al Healthspan, potrivit Hello Magazine.

Nu numai Victoria Beckham iubește baia cu sare, regina wellness-ului, Gwyneth Paltrow, a spus că folosește sărurile Epsom „pentru a detoxifica, a revigora mușchii și a-i hidrata pielea'.

Balonarea poate ascunde boli grave

Consumul de alimente bogate în fibre poate conduce la gaze intestinale și la balonare. Mai rar, chisturile ovariene sau alte tipuri de tumori pot conduce la balonare abdominală. Acumularea de fluid în cavitatea abdominală (ascită) poate cauza de asemenea umflarea abdomenului. Ascita are diverse cauze, printre care se numără și ciroza ficatului. Senzația de balonare abdominală poate fi asociată cu alte simptome, printre care eructații, greață, vomă, diaree, febră sau dureri abdominale.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate