În trening pe tocuri. O mare vedetă internațională a apărut așa pe aeroport

A fost ani în șir un sex simbol internațional. Am admirat-o în costumul de baie roșu din Baywatch și i-am urmărit cu vinovăție pozele din revistele pentru adulți. Cel puțin unii dintre noi… Astăzi, Pamela Anderson este o doamnă de 51 de ani, nu la fel de proaspătă ca-n urmă cu câteva decenii, dar la fel de sexy și atrăgătoare. Probabil că această imagine o urmărește pe marea divă a revistelor sexy, pentru că altfel nu ne putem explica de ce vedeta poartă o pereche elegantă de stiletto negri din lac, asortați cu un trening gri numai bun de alergat dimineațile prin parc, când nu te vede nimeni….

De la codița din puf la treningul de jogging

Tendințele anului 2018 au fost destul de clare: cămăși largi, dungi, jeanși cu talie înaltă, încălțăminte sport, tocuri bloc, culori vii. Vestimentația sport cu tocurile de seară nu a fost strecurată în sfaturile stiliștilor.

Corpul bine proporționat al Pamelei Anderson, însă, nu lasă loc de interpretări. Aproape că ne place cum îi vine treningul cu tocuri, iar aerul acela boem și ciufulit cu care s-a afișat de-a lungul anilor îi vine mănușă. Pamela Anderson nu a strălucit, cu adevărat, datorită excepționalului ei talent în arta actorului. Dar imaginea ei este greu de trecut cu vederea. Tommy Lee, Kid Rock, Rick Salomon, cei trei foști soți ai actriței pot depune mărturie…

La campionatul mondial de fotbal de anul acesta paparazzi au avut o mulțime de instantanee cu Pamela Anderson în tribune. Iubitul ei, Adil Rami, fotbalist la Marseille a jucat în echipa națională a Franței, urmărit îndeaproape de logodnica lui mai în vârstă cu 19 ani decât el.

Relația dintre fotbalist și fostul iepuraș Playboy este deja de notorietate. Cei doi sunt împreună din mai anul trecut, iar anul acesta și-au anunțat oficial logodna. Într-un interviu pe care Pamela Anderson l-a acordat unei publicații londoneze, vedeta a mărturisit amuzată că iubitul ei nu a crezut când aceasta i-a spus câți ani are. “M-a rugat să-i arăt un act oficial cu data mea de naștere, ca să mă creadă…”

foto: Hepta

Citește și:

Interviu în exclusivitate cu Evangeline Lilly. Tehnică SF, super eroi și atmosferă de familie

Actoria este o taină. Interviu cu Horațiu Mălăele, despre film, teatru, viață și familie

10 întrebări pentru Simona Dichiseanu-Florescu

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete-Personalitati